Új e-könyvet dobott a piacra a Farnell, amely a tesztelési és mérési szakértők véleményét tartalmazza

2022. április 20., szerda, 10:52

Címkék: e-könyv Farnell mérés méréstechnika teszt tesztműszer

Az „Innovációs szakértők” e-könyv vezető globális szakértőkkel készült interjúkat tartalmaz a tesztelési, mérési és kapcsolódó technológiák műszerezésének jövőjéről.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új e-könyvet dobott piacra „Innovációs szakértők” címmel, a 2021-ben indult azonos nevű podcast sorozata nyomán. Az ingyenesen letölthető e-könyv a vezető globális gyártók véleményét tartalmazza a tesztelési, mérési és a kapcsolódó technológiák műszerezésének jövőjéről.

Az „Innovációs szakértők” e-könyv egyedülálló betekintést nyújt a professzionális mérnökök és beszerzők, valamint oktatási szakemberek és amatőr hobbisták számára, akik naprakészek szeretnének maradni a legújabb trendekkel, kihívásokkal, termékekkel, eszközökkel és alkalmazásokkal kapcsolatban. Az interjúk a teszt- és mérőeszközök globális piaci helyzetéről szólnak, rávilágítva arra, hogy a gyártók miként fejlesztenek új, élvonalbeli technológiát és termékeket, hogy lehetővé tegyék a mérnökök számára az innovációt a nagyobb funkcionalitás és a rendkívüli pontosság révén.

„Mivel az eszközök egyre gyorsabbak és összetettebbek, a műszerezésnek gyorsan kellett fejlődnie, hogy lépést tartson ezekkel – jelentette ki James McGregor, a Farnell teszteszközökért és gyártási kellékekért felelős globális vezetője. – A nagyobb funkcionalitás és a növekvő precizitás csak néhány azon előrelépések közül, amelyek a legmodernebb tesztberendezéseket a mérnöki munka középpontjába helyezték. Megkérdeztük a világ legnagyobb és leginnovatívabb tesztberendezés-gyártóinak szakértőit, hogyan kínálnak optimális megoldásokat az új termékek fejlesztéséhez és karbantartásához. Reméljük, hogy a globális közösség felvilágosítónak és informatívnak találja majd az interjúkat, és talán még inspirációt is kapnak a következő nagy innovációhoz.”

Az eBook részletes kommentárokat oszt meg a népszerű termékekről, eszközökről és mérési technikákról, értékes betekintést nyújtva az új projekteket tervezők számára. Az e-könyvben szereplő interjúk a következők:

  • Hogyan segítik elő a tesztberendezések a hibrid munkavégzést és a távoktatást – Mike Purday, a Pico Technology munkatársa az olcsó PC-alapú rendszerek használatának lehetőségeit és hatásait tárgyalja az innovatív és váratlan alkalmazások széles skáláján, a tetoválás eltávolításától a pingvintojások hőmérsékletének monitorozásig.
  • Az SMU-k áttekintése – Philipp Weigell, a Rohde & Schwarz munkatársa megvitatja, hogyan használhatók a forrásmérő egységek (SMU-k) az elektronikus alkatrészek gyors, pontos, nagy felbontású és biztonságos DC jellemzésére egészen a legkisebb szivárgási áramig, és feltárja azokat az alkalmazásokat, amelyek a legnagyobb kihívásokat jelentik.
  • A status quo megzavarása hordozható eszközökkel – Justin Sheard, a Fluke vezető mérnöke és ipari képalkotó szakértője egy sor úttörő alkalmazási példát mutat be, miközben átfogó áttekintést ad a robusztus, biztonságos és könnyen használható kézi tesztműszerekről, amelyek megfelelnek a mai hordozhatósági követelményeinek.
  • Vevői útmutató a vizsgáló- és mérőberendezésekhez – Mike Hoffman, a Keysight Technology középkategóriás oszcilloszkóppalettájának termékmenedzsere vevői útmutatót ad a vizsgáló- és mérőberendezésekhez, arra összpontosítva, hogy milyen funkciók és jellemzők számítanak igazán a tesztberendezések vásárlásakor.
  • Innovatív eszközök és berendezések az akkumulátorok tervezéséhez és teszteléséhez – Kai Scharrmann, a Hioki értékesítési vezetője az akkumulátortechnológiában fellelhető trendekről és kihívásokról beszél, és elmagyarázza, hogyan használják ezt az elektromos autók és más kritikus alkalmazások hatékonyságának mérésére.
  • Felgyorsult innováció: feltörekvő trendek és technikák – Brad Odhner, a Tektronix és Keithley Instruments műszaki marketingmenedzsere arról beszél, hogy a teszt- és mérőberendezések hogyan gyorsítják fel az innovációt azáltal, hogy segítik a mérnököket a jelenlegi és jövőbeli kihívások leküzdésében.

Az „Innovációs szakértők” e-könyvben szereplő összes interjú bővített változata elérhető az azonos nevű podcast-sorozatban. A hallgatók az összes jelentős podcast-szolgáltatónál megtalálhatják a sorozatot, beleértve a Spotify-t és az Apple Podcasts-ot, valamint a Farnell műszaki erőforrás-központját.

Az egyre növekvő tesztelési és mérési igényre reagálva a Farnell az elmúlt 18 hónapban jelentős beruházásokat hajtott végre, hogy bővítse átfogó teszt- és eszközkínálatát, amely a megbízható globális márkák legújabb megoldásait foglalja magában. A Farnell raktáron tart oszcilloszkópokat, áramforrásokat, jelgenerátorokat és digitális multimétereket, valamint forrasztótermékeket, kéziszerszámokat és 3D nyomtatókat.

Az „Innovációs szakértők – 1. sorozat: Mérés és Tesztelés” című új e-könyv ingyenes letöltéséhez kérjük látogasson el az element14 közösség honlapjára.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek