Már ingyenesen letölthető az e-TechJournal legújabb kiadása

2022. november 03., csütörtök, 10:57

Címkék: automatizálás Dolgok internete Farnell IO-Link ipar 4.0 ipari automatizálás vezérlés vezérléstechnika

A harmadik, „Ipari automatizálás – minden teljesítményről és vezérlésről” című lapszám azt vizsgálja meg, hogyan változtatják meg az ipari technológiák a termékek tervezését és gyártását.

A legújabb ipari technológiákba betekintést nyújtó, népszerű e-TechJournal online magazin legújabb kiadása már letölthető a Farnelltől

Az Ipar 4.0 technológiát hasznosító integrált stratégiák megértése, fejlesztése és megvalósítása sok szervezet számára prioritássá vált, az ingyenesen letölthető magazin legújabb kiadása pedig a következőket mélyíti el:

  • A Dolgok Internetének kiaknázása egy intelligens gyár létrehozásához;
  • Gyors és nagy pontosságú motorvezérlés a nagy teljesítmény érdekében;
  • IO-Link®, az intelligens ipari automatizálás kulcsfontosságú technológiája;
  • Robotizált folyamatautomatizálással automatizálni a bonyolult és monoton folyamatokat;
  • Automatizálási teljesítménymodulok: tipikus meghibásodási módok és megoldásuk.

„Digitális átalakuláson megy keresztül a hagyományos feldolgozóipar, amit az exponenciálisan növekvő technológiák felgyorsítanak szerte a világon – jelentette ki Cliff Ortmeyer, a Farnell műszaki marketing részlegének globális vezetője. – Ennek eredményeként az Ipar 4.0 technológiákat hasznosító integrált stratégiák megértése, kidolgozása és megvalósítása sok szervezet számára már most is prioritást élvez ebben a gyorsan változó világban. Az elektronikai ipar erre kisebb és intelligensebb érzékelőkkel, megbízhatóbb csatlakozókkal, rugalmasabb burkolatrendszerekkel, valamint gyorsabb és kényelmesebb vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs technológiákkal reagált és biztosak vagyunk abban, hogy olvasóink örömmel fognak többet megtudni ezekről.”

A 3. kiadás ingyenesen letölthető a Farnell, a Newark és az element14 oldaláról. Az olvasók már nagyon várják a decemberben megjelenő negyedik számot, amely az intelligens érzékelőkre összpontosít majd, és bemutatja a legújabb szenzortechnológiákat, valamint azt, hogy az érzékelők hogyan alakítják az IoT és az ipari automatizálás jövőjét.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek