Nagy teljesítményű ipari számítógépegység 3D érzékelőkhöz

2023. október 16., hétfő, 06:00

Címkék: ipari számítógépek IT Kvalix mérés méréstechnika számítógép szenzor szenzortechnika

A Micro-Epsilon 3D szenzorportfóliójához immár egy nagy teljesítményű számítógépegység is elérhető az Industrial Performance Unit (IPU) formájában. A rendszer egy nagy teljesítményű ipari vezérlőből és a 3DInspect kiértékelő szoftverből áll, a 3D adatok automatizált kiértékelését lehetővé téve.

A 3D érzékelők a GigE Vision szabvánnyal csatlakoznak az IPU-hoz, amihez a Micro-Epsilon termékportfólió összes 3D érzékelője csatlakoztatható. Ezek közé tartoznak a scanCONTROL lézerszkennerek, a surfaceCONTROL 3D pillanatfelvétel-érzékelők és a reflektív CONTROL 3D érzékelők.

Ezzel a rendszerrel integrált, modern interfészeken keresztül lehetséges a 3D adatok rendkívül pontos kiértékelése, további feldolgozása, tárolása és kinyerése. Az IPU ezenkívül teljes kompatibilitást és beépítési képességet kínál az alkalmazásban. Ez számos 3D mérési feladat hatékony elvégzését teszi lehetővé. Az érzékelők rugalmasak, és valós 3D kiértékelést biztosítanak diffúz-reflexiós, fényes és sok más felületen.

A kínálatban szintén megtalálható Valid3D technológiás 3DInspect szoftvernek köszönhetően egyszerű a szenzorparaméterezés, és a mérések azonnal megkezdhetők. Az Industrial Performance Unit közvetlenül dolgozza fel a háromdimenziós adatokat, amelyeket ezt követően a 3DInspect szoftverrel értékel ki. Az eredmények kinyeréséhez az integrált PROFINET, EtherNet/IP és Modbus/TCP interfészek állnak rendelkezésre.

Az iparágra optimalizált hardvert passzív hűtéssel szerelték fel, így kompakt rendszerként helytakarékosan tárolható. Ez a kapcsolószekrénybe való beépítést vagy közvetlenül a gépbe történő felszerelést is lehetővé teszi. Az IPU-hoz olyan kiegészítők is csatlakoztathatók, mint a monitor, az egér vagy a billentyűzet.

www.micro-epsilon.com

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.

1044 Budapest, Íves út 10.

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek