Kábelek azonosítása körbetekerhető címkékkel 5 másodperc alatt

A kábelazonosítás automatizálása körbetekerhető címkékhez való Wraptor A6500 nyomtató-felhelyezővel

2023. január 23., hétfő, 06:00

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke címkenyomtató jelöléstechnika

A Daktronics Ireland működési hatékonysága a gyorsabb kábelazonosítással tovább nőtt. A vállalat immár 5 másodperc alatt képes egy kábelt körbetekerhető címkével azonosítani.

Kihívás: a kábelazonosítás sebességének növelése

A Daktronics Ireland elsősorban hőzsugorcsöveket használt a világ legnézettebb eredményjelző tábláit és digitális kijelzőit működtető nagy mennyiségű kábel azonosítására. A hőzsugorcsövek megbízható megoldást jelentenek a kábelek azonosítására, azonban a kábelre való ráhúzásuk és hőzsugorításuk időigényes. A kábelek egyre növekvő mennyiségével szembesülve a Daktronics Ireland aktívan kereste a kábelazonosítás hatékonyabb módjait. A Daktronics világelső az elektronikus eredményjelző táblák, programozható kijelzőrendszerek és nagy méretű videokijelzők tervezésében és gyártásában.

Megoldás: automatizált címkenyomtatás és -felhelyezés

A Brady minden automatikus kábelazonosító megoldásához megtérülési kalkulátort biztosít. A cégek ezzel a munkaerő és a címkeanyagok költségére, valamint a kábelmennyiségre vonatkozó saját adataikat megadva választhatnak az elérhető automatizálási megoldások között. Az eredmények áttekintése után a Daktronics Ireland felvette a kapcsolatot a Bradyvel, hogy további információkat kérjen a körbetekerhető címkékhez való Wraptor A6500 nyomtató-felhelyezőről.

A Wraptor A6500 készüléknél manuálisan aktiválható a címke 5 másodperc alatti kinyomtatása és a kábel köré tekerése. A Wraptor A6500 készülékkel automatizálható a 2 mm és 16 mm közötti átmérőjű kábelek azonosítása. A felhasználók a címketerveket létrehozhatják és tárolhatják a nyomtatófelhelyezőn, de további funkciókhoz használhatják a Brady Workstation címketervező alkalmazásait is. A Wraptor A6500 a legtöbb vállalat ERP-rendszerének adatait is képes fogadni és a címkére nyomtatni.

A Wraptor A6500 használata a kábelazonosítás hatékonyságának növelése mellett azt is jelentette a Daktronics számára, hogy a hőzsugorcsövektől a körbetekerhető címkék felé mozdul el. A Brady útmutatást és támogatást nyújtott a Daktronics által használt kábeltípusokhoz legmegfelelőbb címkeméretek kiválasztásához. A szoros illeszkedés biztosítása érdekében a körbetekerhető címke méretét az általa azonosított kábel átmérője szerint kell meghatározni. A Brady emellett B-427 vinil önlamináló körbetekerhető címkéket javasolt a cégnek a szükséges méretekben. Ez a címke kialakítása révén jól rögzített és olvasható marad a Daktronics által használt kábeleken és azok üzemi körülményei között. A Brady műszaki szakértői ezután a Daktronics telephelyén egynapos oktatás keretében ismertették a műszaki részlegek számára a rendszer lehetőségeit, beállításait és az optimális karbantartást.

Eredmények: kábelek felcímkézése 5 másodperc alatt

A Daktronics Ireland a megbízható körbetekerhető kábelcímkékkel sokkal gyorsabban képes azonosítani a kábeleket. Egy kábel azonosításához szükséges idő maximum 5 másodpercre lett optimalizálva.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek