HELITRONIC G 200 - A WALTER legújabb, innovatív gépkoncepcióval rendelkező köszörűgépe a GrindingHub 2022 kiállításon kerül bemutatásra

2022. március 08., kedd, 06:00

Címkék: cnc köszörű GrindingHub Helitronic Micro köszörüléstechnika Walter

A WALTER a május 17-20 között Stuttgartban megrendezésre kerülő GrindingHub 2022 szakvásáron mutatja be gépkínálatának legújabb tagját a 9-es csarnokban, az A 50-es standon: HELITRONIC G 200 szerszámköszörű-gép innovatív gépkoncepcióval és kis helyigénnyel.

A 2,3 m2-nél kisebb alapterületű HELITRONIC G 200 a lehető legtöbbet kínálja költséghatékony módon a szerszám-köszörülés terén: Forgásszimmetrikus szerszámok gyártása és újraélezése 1 és 125 mm közötti átmérőtartományban, 235 mm maximális szerszámhosszúságig és legfeljebb 12 kg szerszámtömegig. A maximális korong átmérő 150 mm.

HELITRONIC G 200 a WALTER-től: Új innovatív szerszámcsiszoló gép koncepció kis helyigénnyel

Az ergonomikus kialakítás és a 21,5"-os monitorral ellátott, beépített és forgatható multifunkciós érintőképernyő megkönnyíti a kezelést és a munkaterület elérhetőségét. Az oszlopos kialakítás és a rezgés-csillapító öntött-ásványi ágy kivételes tulajdonságokkal és hőmérséklet-stabilitással rendelkezik a köszörülés maximális pontossága érdekében. Az X, Y és Z lineáris tengelyek megfelelnek a WALTER magas minőségi szabványának, az A és C forgástengelyek pedig olyan nyomatékmotorokkal vannak felszerelve, amelyek minimális karbantartással maximális élettartamot biztosítanak.

A "Top loader" opció automatizálást kínál a gép alapterületének növelése nélkül

A maximális rugalmasság érdekében opcionálisan rendelhető robot-rakodó: a "Top Loader" közvetlenül a gép munkaterületébe van integrálva, és könnyű hozzáférést biztosít anélkül, hogy növelné a gép alapterületét. A 3 mm és 16 mm közötti átmérőjű szerszámokhoz használható robot maximális szerszámkapacitása pl. 500 db 3 mm átmérőjű szerszám. A "top loader" szabványos robot palettákat használ, és automatikus tanítást kínál a rövid beállítási idő érdekében.

A HELITRONIC G 200 a WALTER világszerte bevált HELITRONIC TOOL STUDIO szoftverét használja, amely egyszerű programozást kínál a lehető legnagyobb rugalmasság mellett.

Hivatalos magyarországi forgalmazó:

Szerszám Technika Kft.

www.szerszamtechnika.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek