Új fejlesztések a fogaskerék lefejtésben

Liebherr skiving day 2023. március 16-án Kemptenben

2023. január 20., péntek, 11:29

Címkék: fogaskerék forgácsolás szakmai nap

2023. március 16-án, csütörtökön minden a fogaskerék gyártásról szó majd Kemptenben, a Liebherr-Verzahntechnik GmbH központjában. A német gépgyártó a partnereivel – Fraunhofer-Institut IWU Chemnitz, Ingersoll Werkzeuge GmbH, Kristen + Görmann KG, Oerlikon Balzers Coating Germany GmbH, valamint a karlssruhei wbk Institut für Produktionstechnik und Technologie – érdekes programot állított össze a szakmai napra.

Szakértői előadásokkal, élő bemutatókkal és a legújabb digitalizációs megoldásokkal várja a 2023-as Liebherr skiving day a fogaskerék lefejtés technológiája iránt érdeklődőket.

A műszaki előadásokon szakértők mutatják be a gépekkel, a folyamatokkal és a szerszámokkal kapcsolatos számos szempontot és megközelítési módot. A Liebherr skiving day ideje alatt a kutatási eredményeket és a digitalizációs megoldásokat is bemutatják. A rendezvény fénypontja minden bizonnyal a különböző Liebherr gépek élő, különböző alkalmazásokkal történő bemutatója lesz. A látogatók közvetlenül a helyszínen nyerhetnek betekintést a gépek működésébe.

Lefejtés³: gépek, szerszámok és folyamatok a Liebherr szakmai napján

Fedezze fel a fogaskerékgyártás úttörő trendjeit és legmodernebb technológiáit. A regisztráció 2023. február 23-ig lehetséges.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek