Műszaki Felsőoktatási Sportnapok az Óbudai Egyetemen

2012. szeptember 11., kedd, 17:20

Címkék: Műszaki Felsőoktatási Sportnapok óbudai egyetem

2012-ben az Óbudai Egyetem rendezi meg október 25-26. között a felsőoktatási intézmények legnagyobb hagyománnyal rendelkező sportversenyét, a Műszaki Felsőoktatási Sportnapokat.

Az 1970-ben a Dunaújvárosi Főiskola kezdeményezésére elindított sporttalálkozót ezúttal hetedik alkalommal rendezi meg az egyetem. A rendezvény „sportdiplomáciai” sikere, hogy Czene Attila, sportért felelős államtitkár elfogadta a felkérést a rendezvény fővédnöki tisztére. A sporttalálkozó védnöke Prof. Dr. Rudas Imre, az Óbudai Egyetem és Prof. Dr. Magda Róbert, a Károly Róbert Főiskola rektora.

Az előzetes nevezések alapján asztalitenisz, kézilabda, kispályás labdarúgás, női és férfi kosárlabda, valamint sakk sportágban 36 csapat, mintegy 400 fővel vesz részt. 

A versenyek alapszabálya szerint valamennyi sportágban győzteseket hirdetnekk. Az egyes sportágakban elért eredmények rangsorolásának figyelembevételével, összetett pontversenyben is helyezéseket határoznak meg. Az összesített pontverseny győztese egy évre elnyeri a legjobb műszaki felsőoktatási intézménynek járó vándorserleget.

Az Óbudai Egyetem hallgatói az elmúlt negyvenhárom év alatt - a jogelődöket is beleértve - kilenc alkalommal nyerték meg az összetett pontversenyért járó vándorserleget, 113 dobogós helyezést elérve.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek