Komponensek mérése valós időben

2021. február 08., hétfő, 17:22

Címkék: mérés méréstechnika minőség-ellenőrzés minőségbiztosítás minőségellenőrzés optikai mérés webinárium

Miben nyújt többet az optikai 3D mérési eljárás más minőségellenőrzési módszereknél? Hogyan csökkenthető jelentősen a beállítással töltött idő és a hibás darabok mennyisége? Kiderül az R-Design Studio februári GOM méréstechnikai webinar-ján!

Az élő követéssel valós időben határozható meg a munkadarab pozíciója. A GOM rendszerek élő követési funkciója hatékony segítség a legkülönbözőbb iparágakban, bevált módszer minden megmunkálással járó folyamatban, hiszen drasztikusan csökkenthető vele a készülékbeállításra fordított idő, gyorsabb a folyamat, miközben a selejt mennyisége csökken.

A GOM optikai 3D technológiájával egyszerűen, egy lépésben állíthatjuk be a készülékeket. Az eljárás lényege, hogy nem csak külön RPS-pontok követhetők a vizsgálat során, hanem a darab teljes felülete. Látszik, hogy az éppen létrehozott beállításban hogyan fog elhelyezkedni a termék az ideálishoz képest, a hibás befogásból fakadó eltérések is azonnal kiszűrhetők. Nincs szükség időigényes és nehezen ismételhető újramérésekre, az eredmény élőben, szemléletesen látszik a színtérképes megjelenítéssel. A mérést akár a gyártás helyszínén is végre lehet hajtani; a mérőszoba „mehet” a darabhoz.

A GOM GmbH. magyar képviselete, az R-Design Studio Kft. minden érdeklődőt vár február 18-án ingyenes webinar-jára, ahol az nézők élő bemutatók keretében tudhatnak meg többet az eljárásról, illetve kérdezhetnek is a szakértőktől.

Élő követés (Live Tracking) GOM rendszerekkel – webinar

Dátum: 2021. február 18. (csütörtök)

Időpont: 10:00-12:00 - ONLINE előadás

  • Készülékbeállítás egyszerűen, élőben
  • Élő szerszámzáródás vizsgálatok azonnal
  • Tippek, tanácsok további lehetőségek élő követéssel
  • Kérdések-válaszok: ossza meg tapasztalatait szakértőinkkel

Csatlakozzon az előadáshoz kényelmesen, bárhonnan! A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni marketing@r-design.hu emailcímen lehet.

Részletek és további információ:

www.r-design.hu

www.gom.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek