Surplex-aukció Romániában

Kiváló minőségű építési és bontó munkagépek széles választéka

2023. november 28., kedd, 09:19

Címkék: árverés aukció építőipar Surplex

Az európai építőipar hatalmas kihívásokkal néz szembe. Ennek fényében a használt építőipari gépek egyre fontosabbá válnak. A Surplex.com oldalon december 8-án ér véget egy aukció építési és bontó munkagépek széles választékával – többek között Caterpillar, Komatsu és Volvo lánctalpas kotrógépekkel, Hitachi kerekes rakodógépekkel, valamint Bobcat mini kotrógépekkel és kompakt rakodógépekkel.

Az európai építőipar előrejelzése egyelőre lefelé mutat. Olyan tényezők, mint a globális gazdaság lelassulása, az infláció, a monetáris politika változásai és a növekvő kamatok, az építőipar teljesítményének várt csökkenéséhez vezetnek. Az infláció, amit az energiaválság is felerősít, megnehezítette a lakásbefektetések finanszírozását, és az építőipar lassú talpra állása előre láthatóan csak 2025-re várható.

Különösen a németországi építőipar van válságban. Ezt már nemzetközi szinten is megfigyelik. Mert a gyenge német építőiparnak messzemenő hatásai lehetnek az EU teljes gazdaságára. A németországi problémák a következők: Európai viszonylatban erősen csökkentek az ingatlanárak, az építési költségek ezzel ellentétben azonban jelentősen megnövekedtek, az építőipari megrendelések pedig drasztikusan visszaestek az EU többi országához képest. Mindazonáltal reménykednek a következő évben való lassú fellendülésben. Különösen a villamosenergia-árak várható csökkenése vezethet a fontos építőanyagok, például a cement és a tégla árának csökkenéséhez.

Használt építőipari gépek a hatékony költségoptimalizáláshoz

Az építőipar kihívásaira tekintettel a használt építőipari gépek piaca egyre nagyobb jelentőségre tesz szert. Azok a vállalatok, amelyek esetleg visszatartják az új berendezésekbe való beruházásaikat, egyre gyakrabban folyamodnak használt építőipari gépekhez a költségek csökkentése érdekében. A használt gépek piaca lehetőséget kínál kiváló minőségű felszerelések kedvező áron történő beszerzésére.

A használt építőipari gépek kereskedelmének egyik ilyen platformja a Surplex.com. December 8-án ér véget egy aukció építési és bontó munkagépek széles választékával Romániában. A választék magában foglalja olyan ismert márkák, mint a Caterpillar, Komatsu és Volvo lánctalpas kotrógépeit ugyanúgy, mint Hitachi márkájú kerekes rakodógépeket, valamint Bobcat márkájú mini kotrógépeit és kompakt rakodógépeket. A gépek Románia legnagyobb és legtapasztaltabb bontási munkákat végző vállalkozásától származnak. Részletesen:

  • Lánctalpas kotrógépek: CATERPILLAR 329 E, VOLVO EC 220 EL, KOMATSU PC 290 LC-10, CATERPILLAR 320 F
  • Kerekes rakodógép HITACHI ZW 250
  • Nyerges vontató SCANIA R 580
  • Mini kotrógép BOBCAT E35

Ami különleges: Ezen az aukción csak 5–8% járulék kerül felszámításra – tehát a szokásosnál sokkal kevesebb. Aki bizonytalan a használt gépek vásárlásában, bízza azt olyan tapasztalt profikra, mint a Surplex. Sokéves szakértelmével és széleskörű szolgáltatásaival a Surplex nem csak kiváló minőségű használt építési munkagépeket kínál, hanem átveszi a szervezést, a szállítást és a vámügyeket is.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek