Intelligens városok a Schneidertől

2013. február 05., kedd, 10:54

Címkék: intelligens városok megújuló megújuló energia megújuló energiaforrás megújuló energiaforrások Schneider Electric Smart City

Akár 30 százalékkal csökkenthető az energiafogasztás a Schneider Smart City megoldásaival. A cég a World Future Energy Summit találkozón mutatta be újításait.

A jövő városainak életébe nyújtott betekintést az Abu Dhabiban nemrég megrendezett World Future Energy Summit (WFES) csúcstalálkozón a Schneider Electric. A konferencia keretében a vállalat intelligens fenntarthatósági portfólióján keresztül mutatta be, hogy Smart City megoldásaival akár 30%-kal is csökkenthetők az energiafogyasztás költségei. A Schneider Electric jelenleg 230 különböző városban és régióban dolgozik olyan projekteken, amelyek növelik a városi infrastruktúra hatékonyságát és fenntarthatóságát, illetve nagyratörő, ugyanakkor gazdasági szempontból is megvalósítható környezetvédelmi célokat tűznek ki.


Az Accenture vezetési tanácsadással, technológiai szolgáltatásokkal és tevékenységek kiszervezésével foglalkozó világcég 2011-ben közzétett Smart 2020 jelentése szerint az intelligens technológiák alkalmazása a villamos hálózatok, a közlekedés, a szállítás, az építőipar és az ipari motorok terén 2020-ra 15%-kal csökkentheti a globális károsanyag-kibocsátást, és mintegy 900 milliárd dollár megtakarítást eredményezhet az energiaköltségekben.

Techmonitor
Forrás: Schneider Electric

Schneider-technológia az óceánhajózásban

A Schneider új szoftvere

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek