Elhunyt Lothar Horn

2023. február 07., kedd, 22:11

Címkék: HORN precíziós szerszámok szerszám szerszámtechnika

Lothar Horn, a tübingeni Paul Horn GmbH ügyvezető igazgatója 2023. február 5-én, 66 éves korában, hosszú, súlyos betegség után elhunyt.

Lother HornA Horn-csoportból nemzetközileg is sikeres precíziós szerszámgyártót varázsolt Angliában, Olaszországban, Csehországban és az USA-ban. Vannak értékesítési helyek Franciaországban, Magyarországon, Kínában, Mexikóban, Törökországban és Thaiföldön is. Ezzel egy időben Lothar Horn a céget Tübingen város legnagyobb kereskedelmi munkáltatójává tette. Az anyavállalathoz 1991-ben csatlakozott a cégalapító Paul Horn informatikai tapasztalattal és technológiai affinitással rendelkező fia, aki 1995. január 1-jétől ügyvezető igazgató lett.  2009 és 2019 között a VDMA Precision Tools Association elnöke volt. 2021-ben megkapta a Szerszám- és Formakészítési Becsületérmet.

Lothar Horn, a Paul Horn GmbH ügyvezető igazgatója

Mindig tisztelettel adózott az iparág úttörői, látnokai és példaképei előtt. 1999-ben Lothar Horn új termelési és adminisztrációs létesítményeket, egy demonstrációs, kutatási és fejlesztési központot hozott létre a tübingeni cégközpontban, amit az évek során különféle bővítések követtek. Tübingen jelenleg legnagyobb ipari épülete a Paul Horn GmbH tulajdona. Lothar Horn fia, Markus, 2018 óta számít ügyvezető igazgatónak, így immár a harmadik generáció óta vezeti a családi vállalkozást a szintén ügyvezető Matthias Rommellel együtt.

Lothar Horn olyan örökbecsű mondatok forrása, mint "a technológia határozza meg a költségeket", illetve  "nem indul autó, nem repül repülőgép, és semmilyen mesterséges ízületet nem készülhet  precíziós szerszámok használata nélkül". A város iránti hűség nagyon fontos volt számára, nemcsak a tübingeni , hanem a társadalmi elkötelezettség szempontjából is. A látható jelek mellett, mint például a tübingeni Paul Horn Aréna és a stuttgarti kiállítási központ Paul Horn csarnoka (10. csarnok), kiemelten támogatta a szociális intézményeket és az ifjúsági mozgalmakat, például a sportklubokban.

Lothar Horn személyében a Horn-csoport egy kiváló vállalkozót és egy csodálatos embert veszített el. Az egész Horn-csoport a családdal együtt gyászol.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN MARCH

LAUNCH CONTROL SPECIALIST

BIG TEST STAND PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

PROCESS PLANNER - E/E TESTING (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST DRIVETRAIN & DRIVING DYNAMICS (F/M/X)

QUALITY SPECIALIST ELECTRIC / ELECTRONICS (M/F/X)

Média Partnerek