ELECTROSUB 2023: előjelentkezés extra kedvezményekkel január 31-ig!

2023. január 16., hétfő, 11:18

Címkék: automatizálás digitalizálás Electrosub elektronika elektronikai gyártás elektronikai ipar Internet of Things ipari robot mesterséges intelligencia robot robotika

A fenntarthatósághoz és a versenyképesség növeléséhez technológiai modernizációra van szükség. A pandémia okozta változások, az energiaválság kezelése, a hatékony, költségtakarékos működés biztosítása érdekében megnőtt az igény az innovatív technológiák iránt nemcsak a multik, de a kkv-k körében is. A digitális átalakulás a fejlődés zálogjává vált!

Az Electrosub reagálva a piac kihívásaira kibővítve tematikáját fórumot kínál a piaci szereplőknek, ezen technológiák bemutatkozásához, katalizátor szerepet betöltve a kereslet és kínálat találkozásához, személyes kapcsolatteremtéshez.

Szakmai partnerével, a BME Ipar4.0 Technológiai Központtal együttműködik az ipar digitalizációjának elősegítésében, az integrált digitális gazdaság létrehozásában.

ELEKTRONIKA, ELEKTROTECHNIKA, DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ, AI, IoT, ROBOTTECHNIKA, AUTOMATIZÁLÁS

Szponzorként/kiállítóként várjuk mindazon cégek, intézmények, szervezetek jelentkezését, amelyek ezen iparágak műszaki megoldásokon alapuló termékeinek és szolgáltatásainak előállításában érdekeltek.

2023. október 11-12., Budapest, Lurdy Ház

  • Az innovatív és digitális technológiák üzleti és szakmai fóruma
  • Konferencia és kiállítás az Ipar4.0 jegyében

Teremtsen közvetlen személyes kapcsolatot potenciális partnereivel, az innovatív technológiák iránt érdeklődő piaci szereplőkkel!

Mutassa be Ön is termékeit, szolgáltatásit, megoldásait az Electrosubon!

Január 31-ig előjelentkezés extra kedvezményekkel!

Részvételi feltételek 

Bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba:

Electrosub, szakemberek és megoldások szemtől szembe

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek