Bővíti hazai disztribútori hálózatát a Universal Robots

2017. január 09., hétfő, 16:38

Címkék: automatizálás ipari robot kollaboratív robot robot Robot-X robotika Universal Robots

Az automatizálásban és az együttműködő robotokban rejlő piaci potenciált a Robot-X Hungary Kft. egy ideje már felismerte, így most új magyar partnerként csatlakozott a Universal Robots forgalmazói közé, ezzel is megerősítve saját és a dán cég hazai piaci pozícióját.

Az ipari robottechnológiával foglalkozó Robot-X Hungary Kft. már 2006-os megalakulásakor célként tűzte ki, hogy a leginnovatívabb, legkorszerűbb megoldásokat nyújtsa ügyfeleinek. A siker és a fejlődés gyorsan jött, egy évvel a megalakulást követően máig töretlen növekedésnek indult a vállalat. Mindehhez természetesen a megfelelő piaci folyamatok, az automatizálás iránti növekvő igény is hozzájárult. „Megalakulásunk óta a piaci igényeket figyelembe véve szélesítjük tevékenységi körünket. 2011-től komplett automatizált gyártó- és szerelősorok tervezésével, kivitelezésével is foglalkozunk, szolgáltatásaink a gyártásautomatizálás legfontosabb spektrumaira terjednek ki. Vállalati filozófiánk, hogy az innováció bennünk él, csak törekedni kell rá, hogy kihozzuk magunkból. Ehhez tökéletesen illeszkedik együttműködésünk a Universal Robots-szal, amely az  kollaboratív robotok gyártásában jelentős piacrészesedéssel rendelkezik.” – mondta el Lőrincz Gergely a Robot-X Hungary Kft. ügyvezetője.

A dán robotgyártó 2008-ban értékesítette első olyan ipari robotját, amely képes biztonságosan dolgozni közvetlenül az emberi alkalmazottak mellett, és egyből az ipari automatizálás úttörőjévé vált. Világszerte 55 országban van jelen, hazánkban is egyre erősödő piaci szereplőként tarják számon. „Előrejelzések szerint az együttműködő robotok piaca háromszorosára fog növekedni a következő 6 évben. Ebből a dinamikus fejlődésből Közép-Kelet-Európa, így Magyarország is kiveszi a részét. Örömmel köszöntjük partnereink körében a Robot-X Hungary Kft.-t, és bízunk abban, hogy az együttműködés a kölcsönös fejlődést szolgálja majd.” – köszöntötte partnerét a Universal Robots közép-kelet-európai vezérigazgatója, Slavoj Musilek.

www.universal-robots.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek