Lövöldözős játékok

2023. január 16., hétfő, 11:46

Címkék: játék játékipar PlayStation számítógép

A játék a gyerekek alapvető és fontos tevékenysége, amely a fejlődésüket is szolgálja. Azonban a számítógép megjelenésével kitárult egy új játékvilág, amely már nemcsak a gyerekeket vonja bűvkörébe, hanem a felnőtteket is.

Platform szerint

Számítógépen, Xbox, PlayStation, Nintendo. Többféle megoldás létezik arra, hogy játszhassunk. A különböző platformot használó játékok világszerte ismertek és kiváló szórakozást nyújtanak nemtől és kortól függetlenül és lényegében mindenki megtalálhatja az igényének megfelelőt.

Műfaji kérdés

Az akciójátékok azok, amelyek igazán próbára teszik a játékos szem-kéz koordinációját, reakcióidejét. Ebbe a műfajba beletartoznak a lövöldözős játékok mellett a verekedős, a túlélő, a valós idejű, az online többjátékos és a platformjátékok is.

Mindegyikre jellemző, hogy a játékos irányítása alá vesz egy karaktert és azzal viszi végig az adott pályát vagy feladatokat, amelyeket a továbbjutásért teljesíteni szükséges.

Egy második élet

Láttál már olyat, aki csak enni, inni és aludni állt fel a gép vagy a kontroller, billentyűzet mellől, mert annyira magával ragadta a játék világa? A modern technikának köszönhetően egyre intenzívebb élményben részesülhetünk, amely csak még nagyobb marasztalást jelent a játékosok számára. Találd meg a te második életedet! (x)

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP ÁLLÁSAJÁNLATOK JANUÁRBAN

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

LOGISZTIKAI TERVEZŐ (F/M/X)

KARBANTARTÓ MÉRNÖK

TERMELÉSTÁMOGATÓ TECHNIKUS

IT SPECIALIST WORKSPACE (F/M/X)

Média Partnerek