Gépaukció szerszámgyártó üzem bezárása miatt

2023. január 17., kedd, 09:45

Címkék: AgieCharmilles árverés aukció DMG használt gép Surplex szerszámgyártás

2023. január 24-ig a Surplex.com oldalon magyar szerszámgyártótól származó több mint 100 gépre és tartozékra licitálhat.

Csúcsminőségű szerszámok gyártásához nagy energiafelhasználásra és tökéletesen beállított gépekre van szükség. A tavalyi év geopolitikai fejleményei komoly hatást gyakoroltak a gazdaságra, és számos üzem számára megnehezítették a termelési feltételeket. 

A logisztikai, nyersanyag- és energiaköltségek jelentősen megemelkedtek, aminek következtében a vállalatok saját termelése jelentősen visszaesett. A szerszámgyártók sem tudják kivonni magukat a jelenlegi helyzet hatása alól. Azoknak a vállalatoknak, amelyek jelenleg saját gépparkjuk fejlesztését tervezik, magasabb költségekkel kell számolniuk, vagy alternatív megoldások után kell nézniük.

Ilyen alternatíva lehet a használt gépek vásárlása. A Surplex aukciósház magyar szerszámgyártó bezárásából származó, jó állapotú gépeket kínál megvételre 2023. január 24-ig. Az aukción különböző, csúcsminőségű szerszámgyártó gépek szerepelnek. Mint például az AgieCharmilles tömbös szikraforgácsoló gép, amely interaktív vezérléssel biztosítja a precíz munkavégzést. Többek között a következő modelleket bocsájtják árverésre: 

  • AGIE CHARMILLES dróterodáló gép
  • MIKRON vertikális megmunkálóközpont
  • ELB felületköszörű
  • DECKEL MAHO vertikális megmunkálóközpont

Valamint számos egyéb mérőgép, szerszámtartó, köszörű- és fúrógép, mérőberendezés és tartozék. A gépek megtekintése egyeztetést követően lehetséges. A Surplex aukciósház ideális partner használt gépek vásárlásában és értékesítésében. A helyszíni minőségellenőrzéstől kezdve a szétszerelésig és a vámügyintézésig a Surplex mindent kézben tart.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek