A csőtartótól a rámpaütközőig

A Meta-Vulk Kft. hetente mintegy 300 ezer darab rezgéscsillapítót exportál

2014. április 16., szerda, 11:23

Címkék: alkatrészgyártás gumiipar Hannover Messe Meta-Vulk szigetelés tömítés

Idén ünnepli 20. születésnapját a mai napig családi kézben lévő, műszaki gumitermékekkel foglalkozó vállalat, a Meta-Vulk Kft. Ezzel párhuzamban idén 20. alkalommal állítottak ki Németország egyik legnagyobb ipari seregszemléjén, a Hannoveri Vásáron.

 
A számos nemzetközi ipari vásáron (a párizsi Midest, a bécsi ToolTech) való megjelenés mellett állandó program a Hannoveri Vásár a kiállítási naptárukban. Sikeres munkájukat alátámasztja, hogy 2012-ben elnyerték a HITA által dedikált Az Év Exportőre-díjat. Hetente mintegy 300 ezer darab rezgéscsillapítót exportálnak a világ 34 országába, 5 kontinensre a katalógustermékeikből és az egyedi vevői specifikációk alapján gyártott termékeikből. A Meta-Vulk Kft. a magas műszaki követelményeknek megfelelő termékek széles választékát kínálja: présvulkanizált gumi, illetve fém-gumikötéses alkatrészeket és tömítő/szigetelő extrudált profilokat a rezgéscsillapítóktól az ajtóütközőig, a géplábaktól a kábelátvezetőkig, a csőtartótól a rámpaütközőig.
 
 
A jármű-, a háztartási, a nehéz-, a gép-, az építő-, az űr- és hadiipar, a légi, tengeri, közúti, vasúti közlekedés és szállítás, valamint a  bányaipar mind megtalálható megbecsült ügyfeleik között. Termékeiket különböző műkaucsukból (NK, SBR, NBR, EPDM, CR, szilikon) kínálják szabad választású Sh keménységben (25–90). 
www.meta-vulk.hu
 

Még több újdonság egyenesen Hannoverből:

Intelligens megoldások, okos gyárak
Kis helyigényű dinamikus szervomotorok 
Hangos ventilátorok és pörgő villanyórák ellen
Ultra kompakt multiprotokoll I/O modulok
Okos meghajtórendszerek az intelligens gyárhoz
Kutatás és szakképzés az ipar 4.0 bevezetéséhez
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek