Új élet a mobil állvány számára

Új élet a mobil állvány számára

A thyssenkrupp Materials Hungary-nál használt, 17 éves mobil állványrendszer korszerűsítése biztosította a rendszer rendelkezésre állását a jövőben. Az OHRA kicserélte az elhasználódott mechanikai alkatrészeket, korszerűsítette a teljes elektrotechnikát, és a biztonsági rendszert a jelenlegi uniós követelményekhez igazította. A korszerűsítés biztosítja, hogy a rendszer továbbra is magas szintű rendelkezésre állással működhessen. A vezérlési koncepció és a biztonsági rendszer ismét a legkorszerűbb – így a korszerűsített rendszer ugyanazoknak a követelményeknek felel meg, mint egy új, amely többször annyiba kerülne.

Hálózatba kapcsolt targoncák

Hálózatba kapcsolt targoncák

A Jungheinrich hálózatba kapcsolja flottáját. Ennek érdekében a vállalat új targoncáit alapfelszereltségként már gyárilag telemetriai egységekkel szereli fel. A digitális flottakezelés megkezdéséhez az ügyfelek ingyenesen megkapják az új Jungheinrich flottakezelő rendszer (FMS) indulócsomagját.

Ez már nem a jelen, hanem a jövő

Ez már nem a jelen, hanem a jövő

A logisztikát hosszú ideig csekély hozzáadott értékű ágazatnak tekintették. Mára azonban ez a felfogás megváltozott olyannyira, hogy a logisztikai hatékonyságot megkülönböztető és stratégiai tényezőnek tekintik a szervezetekben. Érkeztetés, átvétel, betárolás, helytakarékos raktározás, komissiózás, feladás és kiszállítás: ezek mindegyikének költséghatékony és nagy teljesítményű rendszerekre van szüksége. A JYSK Magyarország ecseri létesítménye a legnagyobb egyterű elosztóközpont hazánkban és Kelet-Európában is. Működéséről Selyem Viktor, a JYSK Magyarország technikai menedzsere beszélt a TechMonitor olvasóinak.

PIAC + ÜZLET

IT+ MENEDZSMENT

TECHNOLÓGIA

CSOMAGOLÁS + JELÖLÉS

ANYAGMOZGATÁS

RAKTÁRTECHNIKA

SZÁLLÍTÁS + DISZTRIBÚCIÓ

CTS – központi szerszámtároló: rugalmas szerszámtár akár 1 440 szerszám számára

A DMG MORI által kifejlesztett, kerekes szerszámtárból már több, mint 1 600 példányt értékesítettek, gyorsan üzembe helyezhető, a kompakt kialakítású és megbízhatóan üzemel. A szerszámgépgyártó ezen technológia alapján fejlesztette ki a CTS-t (Central Tool Storage), a központi szerszámtárat. A mindössze 29 m²-es alapterületének köszönhetően a gyártóüzem bármely pontján, helytakarékosan telepíthető. Akár 1 440 db. (ISO 40) vagy 960 db. (ISO 50) szerszámot képes tárolni, ezért egy automatizált szerszámellátó rendszer alapján is képezheti. A moduláris felépítésű szerszámtár kompakt felépítésű, és fokozatosan, 360 db. (ISO 40) vagy 240 db. (ISO 50) szerszámmal bővíthető. A CTS teljes kapacitását kihasználva az alapterülete 6 500 x 4 450 mm. Tovább »

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
AUTOMATIZÁLÁS

Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?

Lehet a vákuum is gazdaságos

Média Partnerek