Új globális podcastot indít a Farnell „The Innovation Experts” címmel

2021. augusztus 05., csütörtök, 15:01

Címkék: elektronika elektronikai gyártás elektronikai ipar Farnell ipari elektronika mérés méréstechnika mérő mérőeszköz mérőműszer teszt tesztműszer tesztrendszerek

A The Innovation Experts podcast 1. sorozata a világ vezető iparági szakértőinek és tesztelőinek véleményét osztja meg, hogy feltárja az innovációt elősegítő legfontosabb trendeket, kihívásokat, termékeket és eszközöket.

Új globális podcast sorozatot indított az elektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell. Az elektronikai világ legújabb innovációit feltáró első sorozat azt vizsgálja, hogy a teszt- és mérőberendezések kulcsfontosságúak-e a technológiai innováció megvalósításában.

A podcast sorozat a világ vezető teszt- és mérőberendezés-beszállítóinak (köztük a Tektronix, a Keysight, a Rohde & Schwarz, a Pico Technology, a Hioki és a Fluke) szakértőivel készült interjúkat tartalmazza, hogy megértsük, miként segítik a valós alkalmazások széles skáláján keresztül az ügyfeleket az innováció megvalósításában. A podcastok bepillantást nyújtanak az ügyfeleknek, a tervező-, fejlesztő- és rendszermérnököknek, valamint lelkes amatőröknek, akik naprakészek akarnak maradni a legújabb trendekkel, kihívásokkal, termékekkel, eszközökkel és alkalmazásokkal kapcsolatban.

„A technológia változása és a gyors modernizáció nagyobb követelményeket támaszt a teszt- és mérőberendezés-gyártókkal szemben, akik erre z ipari automatizálás és vezérléstechnika új technikai lehetőségeinek felhasználásával, valamint a csatlakoztatott eszközök IoT és IIoT -n keresztül történő integrációjával reagáltak, hogy élvonalbeli és innovatív termékeket vigyenek a piacra – mondta James McGregor, a Farnell teszt- és szerszámfejlesztési vezetője. – A mérnökök most a körülöttünk lévő világ szinte minden alkalmazásán mérnek, tesztelnek, elemeznek, rögzítenek és megjelenítenek adatokat, a gyári automatizálástól, az orvosi alkalmazásoktól és a szállítmányozástól kezdve a nagy teljesítményű és energiahatékony fogyasztói termékek hibáinak ellenőrzéséig. A tesztberendezések és a tesztmérnökök soha nem voltak ilyen fontosak a technológiai innováció előremozdításában.”

Az új epizódok kéthetente kerülnek bemutatásra. A The Innovation Experts podcast olyan témaköröket fog felölelni, mint azt, hogy a tesztelő és mérőberendezések miként teszik lehetővé az innovációt a start-up vállalkozásoknál egészen a multinacionális cégekig, vagy éppen hogyan támogatják az élvonalbeli teszteszközök az innovatív akkumulátor-tervezést az elektromos járművek számára.

A sorozat debütáló epizódja arra összpontosít, hogy a Pico Technology PC-alapú oszcilloszkópjai és rádiófrekvenciás tesztelő termékei lehetővé tették a hibrid munkát és a távoktatás új módjait a COVID-19 világjárvány idején. Az adásban Mike Purday, a Pico Technology üzletágfejlesztési menedzsere csatlakozik Cliff Ortmeyer villamosmérnökhöz, a Farnell globális műszaki marketing vezetőjéhez, hogy megvitassák az alacsony költségű PC-alapú rendszerek és a nagy teljesítményű termékek használatának lehetőségeit és hatásait nem megszokott alkalmazásokban – a tetoválások eltávolításától a pingvintojások hőmérsékletének megfigyeléséig.

„A podcasttel szerettünk volna meghallani a szakértők véleményét a technológiai innováció élvonalbeli tesztterében – jelentette ki Cliff Ortmeyer, a Farnell műszaki marketing globális vezetője és a The Innovation Experts műsorvezetője. – A sorozatban a világ legnagyobb teszt- és mérőberendezés-gyártóinak vezetőivel beszélek, hogy megtudjam, hogyan nyújtanak innovatív megoldásokat és miként ösztönzik ügyfeleiket a jövő építésére. Örülök, hogy az iparág befolyásos szakértőivel beszélhettem és reméljük, hogy a tesztelésben és mérésben érdekelt közösség hasznosnak és érdekesnek találja majd a meglátásaikat.”

A teszt- és mérőeszközök iránti globális kereslet-növekedésre reagálva a Farnell az elmúlt 12 hónap során jelentős befektetéseket végzett egy átfogó portfólió felépítésére, amely magában foglalja a világ vezető beszállítóinak legújabb megoldásait. A Farnell teszt- és szerszámkészlet-készletében oszcilloszkópok, tápegységek, jelgenerátorok és digitális multiméterek, valamint forrasztási megoldások, kéziszerszámok és 3D nyomtatók találhatók. A Farnell tesztelési és mérési szakembereitől a nap 24 órájában áll az ügyfelek rendelkezésére az ingyenes műszaki támogatás, ezenkívül az online források, adatlapok, alkalmazásjegyzetek, videók és webináriumok is elérhetők.

A The Innovation Experts szabadon elérhető a nagyobb podcast-szolgáltatóktól, beleértve a Spotify-t, az Apple Musicot, az Alexát és másokat.

A Pico Technology-t tartalmazó első epizód már elérhető a Farnell új Technical Resources Hub oldalán.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek