Új, 2020/2021-es katalógus

2020. április 27., hétfő, 17:46

Címkék: elektomos hajtás hajtás hajtásrendszer hajtástechnika hajtástechnológia katalógus villamos hajtás

Egy FAULHABER hajtásrendszer több, mint csupán alkatrészek összessége. Amikor egy alkalmazásmérnök egy FAULHABER termékeket egy másikkal kombinál, növekszik a rendszer általános teljesítménye.

 

Ez a FAULHABER a tökéletesen optimalizált paraméterek és interfészekre vonatkozó elvéből következik, amit a kompakt, integrált és nagy teljesítményű hajtásrendszerekhez dolgozott ki.A FAULHABER több mint 650 oldalon mutatja be a modern miniatűr és mikromeghajtó technológia legátfogóbb portfólióját, amely az új, 2020 - 2021-es katalógusban egyetlen forrásból elérhetővé vált az egész világon. © FAULHABER

A több mint 650 oldalas új, 2020 - 2021-es FAULHABER katalógus a legfejlettebb miniatűr és mikromeghajtó technológia legátfogóbb választékát tartalmazza, amely egyetlen forrásból beszerezhető világszerte. A katalógus természetesen elektronikus, ePaper vagy PDF formátumban is elérhető.

 

 

A FAULHABER új, 2020 - 2021-es katalógusához: https://www.faulhaber.com/en/support/documentation/faulhaber-catalogue-shortform/

Lehet akár otthon, a munkahelyén, vagy akár útközben, a www.faulhaber.com oldalon található online termékválasztékkal, valamint az oldalon szintén elérhető FAULHABER Hajtásrendszer Választékkal a hajtástechnikai megoldáshoz minden szükséges információ elérhető digitálisan bárhol és bármikor.

Az online termékválasztékhoz: https://www.faulhaber.com/productcatalogue

A FAULHABER Hajtásrendszer Választékban néhány kattintással elérhető az alkalmazáshoz szükséges meghajtórendszer. Válassza ki a hajtástípust, a terhelés, a sebesség és a nyomaték paramétereit, és azonnal megkapja a megfelelő termékek és kombinációk választékát az összes műszaki adattal.

A FAULHABER Hajtásrendszer Választékhoz: https://www.faulhaber.com/en/driveselection/

info@q-tech.hu

www.q-tech.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek