TRANSLOG Connect Congress 2017

"Homo Logisticus” - digitális evolúció a logisztikában és ellátási láncban

2017. szeptember 28., csütörtök, 13:25

Címkék: automatizálás big data digitalizálás EDA. logisztika intralogisztika raktár raktári automatizálás raktárlogisztika TRANSLOG Connect

Ezekkel a szavakkal és bevezető gondolatokkal nyitja meg Prof. Dr. Sebastian Kummer, a Bécsi Közgazdaságtudományi Egyetem Logisztikai Intézetének vezetője Kelet-Közép-Európa ellátási lánc menedzsment szakembereinek 2017-es vezető szakmai találkozóját, a TRANSLOG Connect Kongresszust.

A nemzetközi üzleti kapcsolatok építését és szorosabbra fűzését megcélzó éves fórum a hetedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten és az ipar 4.0 térhódításával párhuzamosan a versenyben maradáshoz elkerülhetetlen digitális folyamatokat állítja programjának fő fókuszába.

A kiállítói és előadói spektrum további területét képezik a digitalizáció és az automatizálás mellett a humánerőforrás gazdálkodás és az adatbányászat kihívásai.

A Big Data napjaink egyik legtöbbet emlegetett témája, hiszen a technológiai innovációknak köszönhetően folyamatosan hatalmas mennyiségű strukturált és strukturálatlan adat jön létre. Azonban az adatokból csak akkor jön létre érték, ha a szervezetek elemzik a rendelkezésükre álló hatalmas adatmennyiséget, és az így nyert információk birtokában kihasználják az ebből adódó lehetőségeket.

A kétnapos rendezvényen több példát is hallhatunk a megoldásokra jeles döntéshozók és logisztikai szakértők előadásában, mint João Monteiro, a Log Index AG, a Kuehne + Nagel leányvállalatának vezérigazgatója, aki bemutatja és közelebb hozza a kongresszus közöséghez az általuk használt saját fejlesztésű platformot, mely becsléseket szolgáltat legfontosabb gazdasági döntéseikhez. A prezentáció kitér továbbá arra is, hogy ennek segítségével hogyan lesznek képesek nagy mennyiségű adat kivonására és feldolgozására az áruszállítás során, valamint a műveletek nyomon követésére és a kereskedelmi mutatók akár 55 napos előrejelzésére. Ez az innovatív megoldás az adatbányászat, az automatizálás és a prediktív elemzések kombinációjával nagyban növelik a cég versenyképességét a szolgáltatói piacon.

Az említett témákat nemzetközi kontextusba helyezve előad még többek között a Daimler AG globális raktározás és létesítménygazdálkodás igazgatója, Stefan Putzlocher, a MOL Group humánerőforrás gazdálkodás vezetője, Zdravka Demeter Bubalo, a C.H. Robinson kelet-közép-európai szállítmányozási igazgatója, Arkadiusz Glinka és a 3D nyomtatás lehetőségről az ellátási láncban az Airbus új technológiákért és koncepciókért felelős innovációs igazgatója, Peter Pirklbauer.

A TRANSLOG Connect Kongresszus nemcsak az ellátási lánc szakemberek és döntéshozók legfontosabb regionális találkozóhelye, de a kelet-közép-európai logisztikai trendek és üzleti kapcsolatok hálózatának meghatározó színhelye, ahol a régió 30 országából ide látogató döntéshozók olyan cégek képviselőivel egyeztethetnek személyes találkozókat (a teljesség igénye nélkül), mint a C.H. Robinson, Raben Group, Kuehne + Nagel, Ekol Logistics, VMT Eco Pack, Dexion, Honeywell és még sokan mások.

Ha fejlesztené nemzetközi kapcsolatait vagy egyszerűen csak feltérképezné cége számára legoptimálisabb lehetőségeket, a részvétellel kapcsolatban látogasson el a rendezvény oldalára.

 www.translogconnect.eu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek