Megjelent az ipari szakértők véleményét összefoglaló Ipar 4.0 e-könyv

A vezető szakértők az IoT és az Ipar 4.0 jövőjéről megfogalmazott véleményét bemutató új „Ipar 4.0 interjúk” e-könyv ingyenesen letölthető a Farnellnél.

2021. január 14., csütörtök, 18:04

Címkék: ABB e-könyv Farnell Festo IIOT Internet of Things ipar 4.0 Schneider Electric siemens

Az elektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójának számító Farnell bemutatta az „Ipar 4.0 interjúk 2020 ” című könyvét. Az e-könyv a Festo, az Omega, a Molex, a Pansonic és a Scheider Electric nemzetközi szakértőinek véleményét mutatja be az Ipari Dolgok Internete (IIoT) és a kapcsolódó technológiák fejlesztésével kapcsolatban. Az e-könyv főleg az elektronikai panel gyártók, a rendszerintegrátorok és tervezők, valamint a villamosmérnökök számára lehet hasznos, beleértve a karbantartással foglalkozókat is.

„Az ipari automatizálás és vezérléstechnika folyamatos fejlődése, valamint az eszközök IIoT-n keresztüli növekvő összekapcsolhatósága lehetővé teszi a mérnökök és gyártók számára, hogy gyorsabban és könnyebben hozzanak létre komplex termékeket – jelentette ki Simon Meadmore, a Farnell a területért felelős globális vezetője. – Megkérdeztük a világ néhány legnagyobb ipari rendszer- és berendezésgyártóinak szakértőit ahhoz, hogy megismerjük, miként használják fel az ügyféligényeket a termelékenységet növelő, a hatékonyságot javító és a karbantartási költségek csökkenését eredményező optimális megoldások megvalósításában. Örülünk, hogy számos vezető szentelt időt ennek a könyvnek, és reméljük, hogy az IIoT közösség is hasznosnak és érdekesnek találja majd a meglátásaikat.

Az e-könyvben szereplő témakörök tartalmazzák az IIoT globális piacának áttekintését, betekintést nyújtanak a legfontosabb termékekbe és eszközökbe, amelyek támogatják az Ipar 4.0 technológia bevezetését és továbbfejlesztését. Az e-könyv értékes betekintést nyújt azoknak is, akik új projekteket terveznek az ipari berendezések, a robotika, az intelligens épületek és gyárak tervezésének és karbantartásának támogatására, ideértve:

  • Az IIoT előnyeinek bemutatása kulcsfontosságú ahhoz, hogy eloszlassuk az Ipar 4.0 technológiák iránti aggodalmakat.
  • Hogyan támogatják az átfogó IoT-biztonsági megoldások felhőben tárolt adatok biztonságát?
  • Hogyan növeli az ipari automatizálás a termelékenységet és a hatékonyságot az állásidő csökkentésével párhuzamosan?
  • A mesterséges intelligencia szerepe a beágyazott rendszerek teljesítményében megbízhatóságában.
  • A vállalkozások közötti rendszerek hiányossága, melyek akadályozzák az IIoT megvalósítását.

Az automatizálás az IIoT által vezérelt térhódítására válaszul a Farnell az elmúlt 12 hónapban jelentős összegeket fektetett be egy átfogó ipari automatizálási portfólió kiépítésébe, amely magában foglalja a világ vezető szállítóinak – köztük az Omega, a Festo, az Omron, a Mitsubishi Electric, a Control Techniques, a Schneider, az ABB és a Siemens – legújabb megoldásait. A Farnell ipari automatizálási kínálata 550 000 összekapcsolt terméket, több mint 400 000 passzív alkatrészt és több mint 100 000 elektromechanikus terméket tartalmaz.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek