Megjelent a „The Innovation Experts” podcast ötödik epizódja az SMU-k innovációs erejéről

2021. október 21., csütörtök, 19:44

Címkék: Farnell innováció mérés méréstechnika mérőeszköz Rohde & Schwarz

A teszt- és mérőberendezés-gyártásban éllovas Rohde & Schwarz segédkezik a forrásmérő egységek (SMU-k) használatát és azt, hogy ez az innovatív eszköz jelentheti-e a tesztelés jövőjét.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell közzétette új globális The Innovation Experts podcast sorozatának ötödik epizódját. Az epizód a világ egyik vezető teszt-, mérő-, biztonságos kommunikációs, felügyeleti és hálózati tesztelő berendezés gyártó cégének, a Rohde & Schwarz-nak a közreműködésével jött létre. A podcast-sorozat azt vizsgálja, hogy a teszt- és mérőberendezések hogyan támogatják az innovációt és a termékfejlesztést a valós alkalmazások széles skáláján. A sorozat minden epizódja értékes betekintést nyújt a legújabb trendek, kihívások, termékek, eszközök és alkalmazások világába.

A vadonatúj epizód a forrásmérő egységeket (SMU) mutatja be, valamint azt, hogy ez a kulcsfontosságú berendezés hogyan használható az elektronikus alkatrészek gyors, pontos, nagy felbontású és biztonságos DC jellemzésére. Philipp Weigell, a Rohde & Schwarz tápegységekért, mérőkészülékekért, forrás- és hangelemzőkért felelős termékmenedzsment-igazgatója Cliff Ortmeyer podcast műsorvezetőhöz csatlakozik, hogy az innovatív technológiát közelebb vigye a kis- és középvállalkozásokhoz. Megtárgyalják, hogy a technológia miként teszi lehetővé a diódákban található legkisebb szivárgási áramok pontos mérését, ezenkívül a legnagyobb kihívást jelentő alkalmazásokat is górcső alá veszik.

„Az SMU-k gyorsan elengedhetetlen berendezésekké válnak a tesztpadokon – jelentette ki James McGregor, a Farnell tesztesközök globális vezetője. – A félvezetőkez és vezeték nélküli kommunikációkat tesztelő kihívást jelentő alkalmazásokhoz tervezett innovatív eszközök több különböző tesztfunkciót integrálnak egyetlen készletbe, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy az idő múlásával minél több adatot gyűjtsenek. Az adatgyűjtés így a automatizálható, ami gyorsabb, mint a kézi jelentéskészítés, és pontosabb méréseket is eredményez. Ötödik podcast-epizódunkban a Rohde & Schwarz, a világ egyik vezető elektronikus teszt- és mérőberendezés gyártója beszél a feltörekvő technológiákról., köztük a forrásmérő egységekről. A vita feltárja az SMU-k növekvő használatát az elektronikai alkatrészek gyors, biztonságos és pontos jellemzésének biztosítására, és felméri, hogy ezek a termékek jelenthetik-e a tesztelés jövőjét.”

A néhány hetente megjelenő új epizódokkal az Innovation Experts podcast bemutatja, hogy a teszt- és mérőberendezések hogyan teszik lehetővé az innovációt a kis induló vállalkozásoknál egészen a nagy multinacionális vállalkozásokig. A korábbi podcast-epizódok a Farnell új Technical Resources Hub-ján érhetők el, beleértve:

  • 1. epizód: A tesztberendezések támogatják a hibrid munkavégzést és a távoktatást – A sorozat első epizódja arra összpontosít, hogy a Pico Technology PC-alapú oszcilloszkópjai és rádiófrekvenciás teszttermékei a COVID-19 világjárvány idején lehetővé tették a hibrid munka és a távoktatás új formáinak létrehozását. Mike Purday, a Pico Technology üzletfejlesztési menedzsere az olcsó PC-alapú mérőeszközöktől a high-tech termékekig taglalja a lehetőségeket és a hatásokat az innovatív – és nem megszokott – alkalmazásokban a tetoválás eltávolításától a pingvintojások hőmérsékletének figyeléséig.
  • 2. epizód: Gyors innováció: feltörekvő trendek és technológiák: A Tektronix és Keithley 75. születésnapja alkalmából az The Innovation Experts podcast második epizódja rövid történelmi perspektívát nyújt arról, hogy a két vállalat hogyan segítette elő az innovációt a világ néhány vezető iparágában. Brad Odhner, a Tektronix és Keithley műszaki marketingmenedzsere arról beszél, hogy a teszt- és mérőberendezések hogyan gyorsítják fel az innovációt azáltal, hogy segítik a mérnököket a jelenlegi és jövőbeli kihívások leküzdésében.
  • 3. rész: Innovatív eszközök és berendezések létrehozása akkumulátorok tervezéséhez és teszteléséhez – Az epizód a legmodernebb akkumulátortechnológiáról szól és elmagyarázza, hogyan használják azt az elektromos autók és más kritikus alkalmazások hatékonyságának mérésére. Kai Scharrmann, a Hioki mérnöke és üzletfejlesztési menedzsere az akkumulátortechnológiában és a tesztelésben jelentkező trendekről és kihívásokról beszél.
  • 4. rész: Vevői útmutató a tesztelő- és mérőberendezésekhez – A Keysight Technology vevői útmutatót biztosít a vizsgáló- és mérőberendezésekhez, ami arra összpontosít, hogy ma milyen funkciók és szolgáltatások számítanak igazán a tesztberendezések beszerzéskor. Mike Hoffman, a Keysight Technology oszcilloszkóp középszintű termékcsaládjának termékmenedzsere gyakorlati tippeket is ad, amelyek segítenek a vásárlóknak különbséget tenni az olcsó és a csúcskategóriás műszerek között.

A Farnell a piacvezető tesztek, eszközök és gyártási kellékek teljes skáláját kínálja raktárról az elektronikai tervezés és tesztelés támogatására, minimális rendelési érték nélkül és oktatási programmal. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazási jegyzetekhez, videókhoz és webináriumokhoz, valamint kiváló 24/5 ügyfél- és technikai támogatást kapnak, magyar nyelven.

Az Innovation Experts podcast ingyenesen elérhető a nagyobb podcast-szolgáltatóktól, beleértve a Spotify-t és az Apple Podcasts-ot.

A Rohde & Schwarz közreműködésével készült podcast-sorozat ötödik epizódja már elérhető a Farnell új Technical Resources Hub oldalán.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek