Már letölthető a Farnell e-Tech Journal 2. kiadása

Az ingyenes folyóirat legújabb kiadása az energiagazdálkodással és a rendszertervekkel foglalkozik

2022. június 15., szerda, 19:39

Címkék: energiafelhasználás energiafogyasztás energiagazdálkodás energiamenedzsment Farnell szakfolyóirat

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell közzétette népszerű online magazinja, az e-Tech Journal legújabb kiadását. A közelmúltban újraindított folyóirat 2. kiadásában a Farnell azon kihívások megértésében segít, amelyekkel sok mérnök szembesül az energia biztonságos, megbízható, pontos és hatékony átadása során.

Az ingyenes magazin legújabb kiadásának letöltésével az olvasók megtudhatják, hogyan válasszák ki a legjobb akkumulátort a vezeték nélküli alkalmazásaikhoz, és hogyan kezelhetik az akkumulátor élettartamát. A felhasználók ezenkívül a 4. generációs SiC MOSFET előnyeibe, az áramkör-védelmi megoldásokba, a meghajtó transzformátorok tervezési szempontjaiba, valamint az energiagazdálkodási alkalmazások helytakarékos lehetőségeibe is betekintést kapnak.

A felhasználók azt is felfedezhetik, hogy a legújabb, alacsony fogyasztású, energiahatékony eszközök és rendszertervek hogyan alakították át az energiagazdálkodást, lehetővé téve kevesebb eszköz használatát, megbízhatóbb és költséghatékonyabb megoldásokat eredményezve. A vezető beszállítók, például a Renesas, az Analog Devices, a Wurth Elektronik, a Keysight, stb. műszaki tartalmai szintén szerepelnek a kiadásban.

„Nagyon örülünk az e-Tech Journal új kiadásának, a mivel továbbra is mélyreható műszaki betekintést nyújtunk az új technológiákba – mondta Cliff Ortmeyer, a Farnell műszaki marketing részlegének globális vezetője és az e-Tech Journal szerkesztője. – A kiadás elemzéseket és magyarázatokat is tartalmaz a beszállítóktól, az iparági szakértőktől és a Farnell mérnökeitől az elektronikai ipart meghatározó kulcstrendekről. Biztos vagyok abban, hogy ez a legújabb kiadás rendkívül népszerű lesz az olvasók körében, mivel segítünk nekik jobban megérteni az energiagazdálkodáshoz, illetve az innováció felszabadításához szükséges technikákat.”

A 2. kiadás immár ingyenesen letölthető innen, az olvasók pedig már számíthatnak az augusztusban megjelenő harmadik számra, amelynek középpontjában a Smart Industrial Automation áll majd.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
CAREER WITH THE BMW GROUP

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

SHIFT LEADER MAINTENANCE (F/M/X)

TECHNICAL SHIFT LEADER PAINT SHOP (F/M/X)

Média Partnerek