Már elérhető a The Innovation Experts podcast sorozat új epizódja a Schneider Electric közreműködésével

2022. szeptember 28., szerda, 12:10

Címkék: Farnell IIOT ipar 4.0 Schneider Electric

A Schneider Electric is részt vesz a Farnell The Innovation Experts podcast sorozatában, hogy hogy megvitassák az üzleti stratégia és a fenntarthatóság összehangolásának, valamint az Ipar 4.0 a gyártásban való elterjedésének elősegítésének fontosságát.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell megjelentette The Innovation Experts című globális podcast-sorozat 2. sorozatának második epizódját, amelyben a Schneider Electric, a digitális automatizálás és energiagazdálkodás vezető vállalata szerepel.

Az idei évad podcast-sorozata azt vizsgálja, hogy a világ néhány vezető elektronikai alkatrész- és megoldásgyártója miként segítik a technológiai innovációt, az ipari dolgok internetét (IIoT) és az intelligens gyártást. A sorozat minden epizódja abban segíti a beszerzőket, tervezőmérnököket, a létesítményvezetőket és más iparági szakembereket, hogy kihasználják az Ipar 4.0 mögött rejlő koncepciókat és optimalizálják a rendszerek működését. Értékes betekintést adnak a legújabb trendekről, kihívásokról, termékekről, eszközökről és alkalmazásokról is.

A vadonatúj epizódban a Schneider Electric ad exkluzív áttekintést a vállalat innovatív megközelítéséről az IIoT számára kifejlesztett új technológiai megoldásokban, beleértve azt is, hogy a kulcsfontosságú ismereteket hogyan továbbítják közvetlenül az ügyfeleknek. Mark Yeeles, a Schneider Electric UK & Ireland ipari automatizálási alelnöke azt tanácsolja, hogy a stratégiai partnerek bevonása és a kísérleti projektek bevezetése a teljes rendszerintegráció előtt kritikus fontosságú a teljesen optimalizált létesítmények létrehozásához. A mérnökök és a létesítményvezetők intelligensebb, gyakran autonóm döntéseket hozhatnak, amelyek ésszerűsíthetik a folyamatokat, és sokkal gyorsabban érhető el a sikeres digitális átalakulás.

„A befektetési lehetőségek maximalizálása érdekében a vállalatoknak először meg kell érteniük, mi határozza meg az Ipar 4.0-ra való átállás sikerét – jelentette ki Simon Meadmore, a Farnell termék- és beszállítói menedzsmentért felelős alelnöke. – A Schneider Electric saját globális gyártási műveleteinek felfedezésével megtanuljuk, miként határozhatunk meg egyértelmű viszonyítási

A néhány hetente megjelenő új epizódokkal az The Innovation Experts – Ipar 4.0 és a Gyártás jövője olyan témákkal foglalkozik, mint az okosgyári trendek és a befektetések megtérülésének bemutatása, az ipari forradalom szinergiája a villamosítással, a stratégiai partnerségek kialakításának kulcsfontosságú szerepe és sok minden más. A 2. sorozat első epizódja arra összpontosított, hogy a gyártó cégek a digitalizálással hogyan tudják átvenni az Ipar 4.0 alapelveit. Az Omega Engineering innovatív módszereket mutatott be a meglévő létesítményrendszerek frissítésére olyan kulcsfontosságú megoldások – például érzékelők és új digitális intelligens szondák – segítségével, amelyek valós idejű információkat rögzítenek. A hallgatók a peremhálózati felügyeletről, a big data adatgyűjtő és -elemző eszközökről, valamint a teljes rendszertelepítés előtti lépésekről kaphattak információkat.

A Schneider Electric elkötelezett az innováció előmozdítása mellett. Technológiával, innovációval és partnerkapcsolatokkal segíti az ipari vállalkozásokat a hatékonyság, a rugalmasság és a fenntarthatóság új szintjének elérésében. Az intelligens gyárak és elosztó központok teljes hálózatával rendelkező Schneidert 2021-ben a világ legfenntarthatóbb vállalatának választották. Ezen létesítmények közül négyet a Világgazdasági Fórum az Advanced Lighthouses jelzővel tüntetett ki. A Schneider küldetése, hogy a nyílt, szoftverközpontú ipari automatizálás révén a jövő összes iparágát környezetbaráttá, agilissá és ellenállóvá tegye.

A Farnell a piacvezető ipari teszteszközök, szerszámok és gyártási kellékek teljes skáláját kínálja raktárról az elektronikai tervezés, karbantartás és szervíz támogatására, minimális rendelési érték nélkül. Az ügyfelek ingyenes hozzáférést kapnak az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazási jegyzetekhez, videókhoz és webináriumokhoz, valamint a helyi nyelven 24/5 elérhető kiváló ügyfél- és technikai támogatáshoz.

A The Innovation Experts podcast ingyenesen elérhető a nagyobb podcast-szolgáltatóktól, beleértve a Spotify-t és az Apple Podcasts-ot. A következő epizódok exkluzív interjúkat tartalmaznak az Advantech, az Eaton, az ABB és a Red Lion Controls céggel.

A második epizód, amelyben a Schneider Electric is részt vesz, már elérhető a Farnell Technical Resources Hub oldalán.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS IN DECEMBER

SAP KEY USER (F/M/X)

PLC SPECIALISTA (F/M/X)

AUTOMATIZÁCIÓS MÉRNÖK (F/M/X)

SZAKMAI OKTATÓ MECHATRONIKAI TERÜLETRE (F/M/X)

IRÁNYÍTÁSTECHNIKAI MÉRNÖK (F/M/X)

Média Partnerek