Elkészült a The Innovation Experts podcast 2. sorozat: Ipar 4.0 és a Gyártás Jövője

2022. szeptember 14., szerda, 17:04

Címkék: Farnell innováció ipar 4.0 Schneider Electric

Az Innovation Experts podcast 2. sorozata a világ vezető iparági szakértőinek részvételével tárja fel azokat az új trendeket, kihívásokat, termékeket és szoftvereket, amelyek előmozdítják az IIoT innovációkat.

Az elektronikai alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell megjelentette a The Innovation Experts podcast 2. sorozatának első epizódját. Az elektronika világának legújabb innovációiról szóló Ipar 4.0 és a Gyártás Jövője rész azt vizsgálja, hogy a világ vezető elektronikai alkatrész- és megoldásgyártói miként segítik a technológiai innovációt az Ipari Dolgok Internete (IIoT) területén.

Az új podcast-sorozat exkluzív interjúkat tartalmaz az Omega Engineeringgel, az Advantech-el, az Eatonnal, az ABB-vel, a Red Lion Controls-szal és a Schneider Electric-kel. A beszélgetések minden vállalkozást segítenek abban, hogy kiaknázzák az Ipar 4.0 mögött rejlő koncepciókat, és valós IIoT-alkalmazások széles skáláját valósítsák meg most és a jövőben is.

„Bár az Ipar 4.0 bonyolult és nehezen megvalósítható barnamezős területeken, számos koncepciója és megközelítése felhasználható a gyár hatékonyságának drasztikus javítására – jelentette ki Simon Meadmore, a Farnell termék- és beszállítói menedzsmentért felelős alelnöke. – Globális beszállítói hálózatunk és az általuk segített ügyfelek szakértelmére támaszkodva a podcast-sorozat megmutatja, hogyan tud bármely vállalat új technológiát bevezetni a teljesítmény javítása és a pozitív ROI elérése érdekében. A podcast-sorozat kiegészíti azt a filozófiánkat, miszerint ügyfeleinknek közvetlen hozzáférést biztosítunk az innovációhoz.”

A The Innovation Experts 2. sorozata olyan kulcsfontosságú témakörökkel foglalkozik, mint az Ipar 4.0 új hulláma, az okosgyári trendek, az ipari forradalom szinergiája a villamosítással, az automatizálás ereje az IIoT-ben, stb. A podcast értékes információforrás a beszerzők, a professzionális tervező-, fejlesztő- és rendszerintegrációs mérnökök, valamint az amatőr elektronikai rajongók számára, akik naprakészek akarnak maradni az új trendekkel, kihívásokkal, termékekkel, szoftverekkel és alkalmazásokkal.

A sorozat debütáló epizódja arra összpontosít, hogy a gyártócégek hogyan tudják átvenni az Ipar 4.0 és a digitalizálás alapelveit. Kevin Goohs, az Omega Engineering IoT-megvalósítási stratégiájának igazgatója a meglévő létesítményrendszerek kritikus megoldásokkal, például érzékelőkkel és új digitális intelligens szondákkal történő frissítésének innovatív módszereit veszi górcső alá, amikor valós idejű információkat kívánunk rögzíteni a gyárban.

Napjainkban az összes eszközadat megtalálható belső hálózaton, felhőalapú fiókon vagy mindkettőn, hogy megfeleljen az alkalmazások szigorú követelményeinek. Az első epizód segít a végfelhasználóknak abban, hogy magabiztosan váltsanak egy Ipar 4.0-kompatibilis üzemre azáltal, hogy megértik a modern vezérléstechnika működését, megtanulják, hogyan lehet azonosítani az új mechanizmusokat a big data továbbítására és elemzésére, és hogyan kell futtatni a kísérleti projektek értékelését, mielőtt elköteleznék magukat a teljes rendszertelepítés mellett.

„Legújabb podcast-sorozatunkban olyan vezető szakértők véleményét akartuk megtudni, akik élenjáró technológiai innovációt hajtanak végre az IIoT világában – mondta Dave Beck, a Farnell E-mech & Passives globális igazgatója. – Nagy örömömre szolgál, hogy megoszthatom a világ legnagyobb ipari berendezésgyártóinak véleményét, és megkérdezhettem, hogyan kínálnak azok optimális Ipar 4.0 megoldásokat és hogyan tehetik lehetővé a folyamat- és feldolgozóipar működésének forradalmasítását. Reméljük, hogy a mérnöki közösség felvilágosítónak és informatívnak találja meglátásait, és talán még inspirációt is kapnak a következő nagy innovációhoz.”

A Farnell – a kiváló minőségű ipari megoldások iránti növekvő keresletre válaszul – az elmúlt 18-24 hónapban jelentős beruházásokat hajtott végre és a megbízható globális márkák legújabb megoldásaival bővítette átfogó kapcsolási, passzív és elektromechanikai kínálatát. A Farnell 24/5 szakmai támogatást nyújt a pneumatika, az ipari automatizálás és a vezérléstechnika területén. Az ügyfelek ingyenes online forrásokhoz, adatlapokhoz, pályázati információkhoz, videókhoz és webináriumokhoz is hozzáférhetnek a Farnell webhelyén.

A The Innovation Experts ingyenesen elérhető a nagy podcast-szolgáltatók, köztük a Spotify, az Apple és az Amazon Music kínálatában.

Az első, az Omega Engineeringet bemutató epizód: Frissítés az Ipar 4.0-ra új és meglévő mérések használatával, már elérhető a Farnell műszaki központjában.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
BMW GROUP CAREERS

SENIOR SPECIALIST ENVIRONMENTAL MANAGEMENT AND PERMITTING (F/M/X)

METROLOGY COORDINATOR (F/M/X)

SENIOR SPECIALIST FACILITY MANAGEMENT (F/M/X)

PRODUCTION SUPPORT TECHNICIAN (F/M/X)

Média Partnerek