Akkumulátor tervezéséről szól a „The Innovation Experts” podcast 3. epizódja

2021. szeptember 15., szerda, 12:43

Címkék: akkumulátor elektromobilitás elektromos jármű Farnell fenntarthatóság környezetvédelem mérés méréstechnika teszt tesztműszer

A tesztberendezések gyártása terén éllovas Hioki volt a partner abban, hogy a podcast sorozat legújabb epizódjában az akkumulátorok tervezéséhez és teszteléséhez szükséges innovatív eszközökről és berendezésekről beszéljen.

Az elektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell ma tette elérhetővé a The Innovation Experts podcast sorozat harmadik epizódját, amiben a Hioki vállalta a szakértői szerepet. A podcast sorozat azt veszi górcső alá, hogy a teszt- és mérőberendezések hogyan támogatják az innovációt és az új termékek fejlesztését a valós alkalmazások széles skálájában. A sorozat epizódjai azon beszerzők, mérnökök és más iparági szakemberek számára készülnek, akik naprakészek akarnak maradni a legújabb trendekkel, kihívásokkal, termékekkel, eszközökkel és alkalmazásokkal kapcsolatban.

Az új podcast epizód bemutatja, hogyan készíti a Hioki az innovatív eszközöket és berendezéseket az akkumulátorok tervezéséhez. Kai Scharrmann, a Hioki mérnöke és üzletfejlesztési vezetője Cliff Ortmeyerrel, a Farnell a technológiai termékmarketing és -megoldások globális vezetőjével együtt tekintette át a legmodernebb technológiát, bemutatva, hogyan használják fel azt az elektromos autók és más kritikus alkalmazások hatékonyságának mérésében. A szakértők emellett az akkumulátor-technológia és a tesztelés trendjeivel és kihívásaival is foglalkoznak, valamint betekintést nyújtanak abba, hogy a Hioki többi csúcstechnológiai terméke hogyan teszi lehetővé az innovációt számos iparágban.

„A harmadik, a Hiokit bemutató podcast epizódunk nagyon érdekes lesz az elektromos járművek, a zöldenergia-tárolók és egyéb, akkumulátorral működő rendszerek tervezői számára – jelentette ki James McGregor, a Farnell tesztberendezésekért felelős globális vezetője. – A Hioki kizárólagos EMEA forgalmazási partnereként örömmel osztjuk meg tapasztalataikat a podcast hallgatóival.”

A hetente megjelenő új epizódokkal a The Innovation Experts podcast bemutatja, hogy a teszt- és mérőberendezések miként teszik lehetővé az innovációt a startup-októl a multinacionális vállalkozásokig. A korábbi epizódok már elérhető a Farnell új Technical Resources Hub oldalán, beleértve:

  • 1. epizód: Tesztberendezések támogatják a hibrid munkavégzést és a távoktatást – A sorozat első epizódja arra összpontosít, hogy a Pico Technology PC-alapú oszcilloszkópjai és RF-tesztműszerei lehetővé tették a hibrid munkavégzést és a távoktatást a világjárvány idején. Mike Purday, a Pico Technology üzletfejlesztési vezetője az olcsó PC-alapú termékek, illetve a nagy teljesítményű berendezések használatától beszél innovatív – és szokatlan – alkalmazások példáján bemutatva a tetoválás eltávolításától a pingvintojás hőmérsékletének megfigyeléséig.
  • 2. epizód: Gyorsan követhető innováció: feltörekvő trendek és technikák – A The Innovation Experts podcast második epizódja rövid történelmi perspektívát nyújt arról, hogy a 75. évfordulójukat ünneplő Tektronix és Keithley cégek miként segítik az innovációt néhány vezető iparágban. Brad Odhner, a Tektronix és Keithley műszaki marketingmenedzsere arról beszél, hogy a teszt- és mérőberendezések hogyan gyorsítják fel az innovációt azáltal, hogy segítik a mérnököket a jelenlegi és jövőbeli kihívások leküzdésében.

A Hioki által gyártott elektromos mérőműszerek a K+F-től a karbantartáson át a szervizig terjedő alkalmazásokat támogatják négy termékcsoporttal: automatikus tesztberendezések, adatrögzítő berendezések, elektronikus mérőműszerek és terepi mérőműszerek. A termékeket számos iparágban és területen használják. A Farnell jelenleg az egyetlen prémium forgalmazó, amely régiónkban is elérhetővé tette a Hioki termékeit. A Farnell által kínált alportfólió-sorozat olyan elektromos teszttermékeket tartalmaz, mint az ellenállásmérők, az akkumulátor-tesztelők, a szorítómérők és a szorító multiméterek.

A Farnell piacvezető teszt-, szerszám és gyártási kellék termékek teljes skáláját kínálja raktárról az elektronikai tervezés és tesztelés támogatásához, minimális rendelési érték nélkül, oktatási kedvezményprogrammal. Az ügyfelek ingyenesen férhetnek hozzá az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazásjegyzetekhez, videókhoz és webináriumokhoz, kiváló ügyfélszolgálattal és technikai támogatással, 24 órán keresztül, magyar nyelven.

A The Innovation Experts podcast szabadon hozzáférhető a nagyobb podcast-szolgáltatóktól, beleértve a Spotifyt és az Apple Podcasts-ot.

A harmadik podcast epizód már elérhető a Farnell új Technical Resources Hub oldalán.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek