3 tipp, hogy hogyan fejleszd a munkahely biztonságát és hatékonyságát

Cél nulla baleset a munkahelyen

2017. június 27., kedd, 05:41

Címkék: biztonság biztonsági jelzés biztonságtechnika Brady kitáblázás kizárás útmutató üzemi biztonság

A biztonsági kockázatok kezelése és a munkahelyi balesetek megelőzése az emberek egészségének megőrzése miatt és gazdasági szempontból is fontos, és megóvhatja vagy akár javíthatja is a vállalat nyereségességét. Minden munkahelyi baleset költségeket generál, és potenciálisan súlyos emberi következményei is lehetnek, melyek kihathatnak a morálra és a hatékonyságra is.

Munkabiztonsági előírások alapjainak összegzése

Ez a Cél a nulla útmutató az ipari szektor fő biztonsági kockázataiba nyújt betekintést, tartalmazza a Cél a nulla biztonsági program létrehozásához szükséges elemeket és tanácsokat, továbbá bemutatja az annak bevezetéséhez szükséges eszközöket is.

Kezelje a biztonsági kockázatokat

Számos munkahelyi baleset köthető a karbantartáshoz. Ezen balesetek következtében emberek sérülnek, megnőnek a biztosítási díjak és csökken a termelés hatékonysága. A kizárás/kitáblázás kiváló gyakorlati megközelítése a karbantartással összefüggő biztonsági kockázatok kezelésének.

A jelzések a biztonságot és a hatékonyságot szolgálják 

Képzeljen el világot, amelyben egy jelzés sincs, és gondolja végig, milyen gyorsan tévednénk el, mennyire kaotikussá válna a közlekedés, mennyi időt vesztegetnénk el, és mindez mennyi balesetet eredményezne. A jelzések a biztonságot szolgálják, és segítenek a hatékonyság növelésében. Előzze meg a baleseteket és növelje a hatékonyságot – nyomtassa ki a saját jelzéseit akkor, amikor szükséges

Brady Magyarország
Puskás Tivadar u. 4, 2040 Budaörs
Tel.: +36 23 500 275
Fax: +36 23 500 276
Email: central_europe@bradycorp.com
www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek