Új, intelligens vezérlési megoldások a Toshiba kisipari rendszereihez

2019. március 23., szombat, 12:20

Címkék: energia energiafelügyelet energiafogyasztás energiagazdálkodás energiahatékonyság klíma légkondicionálás légkondícionáló Toshiba

A flexibilis, intelligens és egyszerű központi vezérlés megkönnyíti klímarendszerek kezelését és csökkenti a költségeket.

A kereskedelmi- és lakóépületek nagy hatékonyságú és teljesítményű légkondicionáló piacvezetője, a Toshiba bejelentette, hogy új vezérlési megoldásokat vezet be az irodai és kereskedelmi teljesítményű légkondicionálónak piacvezetője, a Toshiba bejelentette, hogy új klímavezérlés és épületmenedzsment számára. A modern klímarendszereknek tekintettel kell lenniük napjaink irodákra és kereskedelmi épületekre vonatkozó komplex követelményeire, ezért több zóna és helyiség szeparált szabályozását kell elvégezniük. A Toshiba új termékei segítenek központosítani az épületek és létesítmények átfogó menedzselését.

A két különböző vezérlőopció flexibilis megoldásokat kínál az épület-, létesítmény- és cégvezetők számára az épület komplex klímafelügyeleti rendszerkövetelményeinek intelligens, egyszerű és átfogó vezérlésére.

A TCB-SC643TLE központi vezérlő, a Toshiba új, standard vezérlője kimagasló működési optimalizálást kínál vonzó áron a kis és közepes méretű épületek számára - ©Toshiba Carrier Corporation

TCB-SC643TLE központi vezérlő

A TCB-SC643TLE központi vezérlő a Toshiba új standard megoldása kis- és közepes méretű épületek számára. Az eszköz a TCC-Link központi vezérlőhálózatán keresztül akár 64 beltéri egységhez is csatlakoztatható. A beltéri egységek kezelhetők egyedi egységekként, vagy együttesen akár 10 csoportig, esetleg zónákban - vagy minden egység együtt. A létesítménygazdák néhány kattintással több paramétert is beállíthatnak egy teljes épület kezeléséhez.

Az új vezérlő egyszerű, intuitív interfésze nagy háttér világítású kijelzőt, felhasználóbarát menüket és érintés érzékeny beviteli módot tartalmaz kiváló ár-érték arány mellett. A további funkciók közé tartozik a távirányító négy szintje, amely engedélyezi/tiltja a funkciókat, valamint lehetőség van a TCB-EXS21TLE ütemezési időzítő csatlakoztatására.

A távirányító csatlakozói digitális kimeneteket is lehetővé tesznek.

BMS-CT1280E érintőképernyős vezérlő A BMS-CT1280E érintőképernyős vezérlőhöz akár 128 beltéri egység is csatlakoztatható, ami energiafigyelést, ütemterv programozást és az összes csatlakoztatott beltéri egység teljes funkcióvezérlését teszi lehetővé. A vezérlő ideális kis és nagy épületek energiafelügyeleti és - vezérlési funkciói számára. A vezérlő a TCC-Link központi vezérlőhálózatán keresztül csatlakoztatható, lehetővé téve az egyes beltéri egységek vezérlését, valamint megjeleníteni a beállításait és a hibás ellenőrzőkódok információit.

A vezérlőt egy intuitív, felhasználóbarát 7 hüvelykes kapacitív érintőképernyővel szerelték fel, amely különböző sablonokkal rendelkezik, és több nyelven is testre szabható. Az egység a közelmúltban kapta meg a 2019-es iF Design Award díjat kommunikációs kategóriában a termékdizájn elismeréseként. Az érintőképernyős vezérlő számítógéphez is csatlakoztatható, lehetővé téve a webes felületen keresztül történő egyszerű távoli kezelést. Az eszközhöz olyan egyéb funkciók tartoznak, mint az ütemezés és a jelentéskészítés, az energiafogyasztás és a rendszer terhelésének nyomon követése még abban az esetben is, ha a rendszer nem rendelkezik teljesítménymérőkkel.

Mindegyik beltéri egységet egy csúszó kapcsoló ikon jelöl, így egyszerűen ki- vagy bekapcsolhatók. A legfeljebb 128 beltéri egység zónákba sorolhatók, és a zónák vagy az egyes beltéri egységek a képernyőn történő görgetéssel egyszerűen megtekinthetőek. Az üzemeltetők az adott zóna működési körülményeit könnyedén, az adott terület kiválasztásával tudják ellenőrizni, minden beltéri egységet egyetlen érintéssel ki- vagy bekapcsolva. Az egyes egységek kiválasztása és vezérlése úgy történik, mintha egy átlagos távirányítót használnának. Az üzemeltetők akár egyetlen vezérléssel is kikapcsolhatják az összes egységet.

Az új légkondicionáló vezérlők segítenek optimalizálni a műveleteket, csökkentik az energiafogyasztást, segítik a döntéshozatalt és nyomon követik az energiafelhasználást. Lehetővé teszik az épület- és létesítménymenedzserek számára, hogy egyszerűen kövessék nyomon és irányítsák egész épületek komplex klímavezérlő rendszereit.

www.toshiba-aircondition.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek