Tükröződő felületek nagy pontosságú 3D vizsgálata

2021. december 03., péntek, 06:00

Címkék: 3D felület Kvalix mérés méréstechnika szenzor szenzortechnika

A reflectCONTROL Sensor 3D felületi ellenőrzéseket végez fényes és tükröződő felületeken. Az anomáliák pontos felismerése a legmagasabb minőségi követelmények teljesítését is lehetővé teszi. A szenzor megbízhatóan detektálja a néhány mikronos tartományban mozgó síkbeli eltéréseket. Az ellenőrzés lehet robotalapú vagy fixen telepített a gyártósoron.

Ha nagy pontosságú 3D mérésekre van szükség fényes és tükröződő alkatrészeken, akkor a reflectCONTROL Sensor számít az ideális választásnak. A sík felületek esetében a reflectCONTROL technológia magas mérési sebesség és mikronos pontosság mellett használható.

Az érzékelő egy csíkos mintát hoz létre, amit a vizsgált objektum felülete tükröz a szenzor kamerájába. Ennek a csíkos mintának a torzulásai a felületen lévő anomáliáknak felelnek meg, amiket a szoftver értékel ki.

A reflectCONTROL 3D érzékelő megbízhatóan detektálja a legkisebb, 1 µm-nél kisebb síkbeli eltéréseket is. Az érzékelőt többek között a szilíciumszeletek 3D alakjának vizsgálatára használják a félvezetőgyártásban, illetve a síküveg minőségi ellenőrzésében az okostelefonok gyártása során.

www.micro-epsilon.com

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.

1044 Budapest, Íves út 10.

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
TERMÉK + MEGOLDÁS

Magával ragadó film-, hangzás- és játékélmény? Hódít a Panasonic OLED-je

Média Partnerek