optoNCDT 1220: új sztenderd az ipari automatizálásban

2020. január 02., csütörtök, 06:00

Címkék: 3D nyomtatás automatizálás elektronikai ipar gépgyártás Kvalix mérés méréstechnika szenzor szenzortechnika

A Micro-Epsilon optoNCDT 1220 lézerszkennerét az egyszerű kezelhetőség mellett magas mérési pontosság és vonzó ár/teljesítmény arány jellemzi. Az OEM-termékek és a sorozatgyártás automatizálás technológiája számára kifejlesztett, beépített vezérlővel felszerelt miniatűr érzékelő a mérendő felületek széles skáláján méri az elmozdulást, a távolságot és a pozíciót.

A Micro-Epsilon lézeres háromszögelési módszert alkalmazó optoNCDT 1220 érzékelője új mércéket állít fel az ipari automatizálásban az elmozdulás- és távolságmérés terén. A nagy teljesítményű szenzor magas pontosságú mérési eredményeket garantál 1 kHz frekvenciával. Az automatikus céltárgykompenzáció (ATC – Auto Target Compensation) képessége lehetővé teszi a távolság megbízható mérését, a céltárgy színétől vagy fényességétől függetlenül. Az érzékelő a szállítás után azonnal használatra készen áll, és bármilyen beállítás elvégzése nélkül könnyen integrálható. Egy intuitív webes felületen azonban szükség esetén az érzékelő beállítható és konfigurálható.

Az integrált vezérlővel együtt is kompakt kialakítás révén az érzékelő egyszerűen integrálható az üzembe, a berendezésekbe és a gépekbe, még abban az esetben is, ha korlátozott telepítési hely áll rendelkezésre. A kiváló ár/teljesítmény aránynak köszönhetően a szenzor ideális választás az OEM-termékek és a sorozatgyártás számára. A mért értékek analóg jelként jelennek meg. Az új lézerérzékelő elsődleges alkalmazási területei az automatizálási technológiában találhatók, például a gépgyártásban, az elektronikai iparban és a 3D nyomtatásban.

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.

1044 Budapest, Íves út 10.

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

www.micro-epsilon.com

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek