Kolibri-kód a méréstechnikában

A mérési adatok központi tárolása világszerte biztonságos hozzáférhetőséget biztosít

2018. december 13., csütörtök, 06:00

Címkék: felhő felhőalapú szolgáltatás felhőplatform Keller AG nyomásérzékelés nyomásmérés nyomásmérő nyomástávadó

A nyomásmérés, a töltöttségi szintek és a határértékek kényelmesen, távolról történő megfigyelése sosem volt annyira egyszerű, mint a KOLIBRI felhő használatával. A KELLER AG für Druckmesstechnik által kínált csúcstechnológiás felhőalkalmazás ismétlődő költségek nélkül javítja az ipari cégek általános hatékonyságát.

A szoftverek, adatbázisok és szerverek beállítása és karbantartása időigényes feladat, ami speciális ismereteket is igényel. Vagy megteremtjük a kacsolódást az általunk használt szenzorokkal, vagy olyan rendszereket használnak, amelyek csak egyetlen hozzáféréssel rendelkező számítógépekre korlátozódnak. A digitális átállás korában azonban alap, hogy a felhasználók bármikor és bárhonnan hozzáférjenek az adataikhoz.

A személyes bejelentkezéssel és SSL titkosítással a KOLIBRI Cloud biztonságos és kényelmes hozzáférést biztosít a mért adatokhoz. Többé nem jelent problémát az adatok elérése adatbázisok, FTP vagy az e-mail-szerverek telepítése, karbantartása és kezelése nélkül. A mért adatok valós időben grafikusan kerülnek megjelenítésre, az export funkcióval pedig az információ Excel- és CSV-fájl formátumokban is letölthető. A beépített riasztó funkcióval kényelmesen figyelemmel kísérhető a rendszer működése; ha magas a vízszint, vagy alacsony az akkumulátor töltöttségi szintje, a szoftver figyelmeztető üzenetet küld e-mailben. A biztonság egyetlen szempontja sem maradhat figyelmen kívül: a legkorszerűbb hitelesítés és titkosítás a legjobb gyakorlatokon és szabványokon alapul.

A KOLIBRI Cloud API lehetővé teszi a vállalati szoftverek számára, hogy a HTTPS-en keresztül szabványosított JSON formátumban kérjék le a mért adatokat. Az információk így a cég saját rendszerére továbbíthatók, majd vizualizálhatók és testreszabott módon tovább feldolgozhatók. A nyílt forráskódú szoftverek és dokumentációk segítenek a saját felhőalapú megoldások kiépítésében is – a KOLIBRI Cloud mechanizmusára építve.

A felhőalapú megoldás kompatibilis az összes KELLER IoT-eszközzel: a GSM és az ARC sorozatokkal, valamint az IoT-protokollokon alapuló új távoli adatátviteli egységekkel (például a LoRa). A KOLIBRI Cloud ingyenes próbaverziója a www.kolibricloud.com oldalon érhető el.

www.keller-druck.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek