Ingyenesen kipróbálható, professzionális kiértékelő szoftver és új e-learning lehetőségek a GOM-tól

2019. szeptember 30., hétfő, 17:46

Címkék: 3D koordináta méréstechnika Automotive Hungary képzés koordináta méréstechnika mérés méréstechnika mérő mérőberendezés mérőszoftver

A gyártási- minőségbiztosítási folyamatok optimalizálásakor kulcsfontosságúak a precíz mérési adatok. A 3D méréstechnika nemzetközi szakértője, a GOM a legújabb technológiákkal, a felhasználói igényekkel összhangban fejleszti mérő-kiértékelő szoftver megoldásait, amelyek most 30 napig ingyen próbálhatók ki. Emellett a megújult online GOM Training Center tananyagai is segítik a szakembereket, hogy a legtöbbet hozhassák ki projektjeikből.

A német GOM (Gesellschaft für Optische Messtechnik GmbH.) fő szakmai kompetenciái a 3D méréstechnika, beleértve az ipari 3D koordinátamérő eszközöket, 3D komputertomográfiát és 3D tesztelést. A manuális illetve automatizált 3D digitalizáló rendszerek mellett a gyártó szoftvert is fejleszt, illetve szakmai tréningeket és technikai segítséget nyújt partnereinek.

Jövőbe mutató újdonságok

A felhasználók visszajelzéseit és az iparágspecifikus igényeket figyelembe véve idén is új funkciókkal bővült a GOM szoftver. A virtuális mérőszoba (VMR) felületén például az új “Smart Teaching” funkcióval még hatékonyabban, egyszerűbben végezhetők el az automatizált mérések. Ha például a CAD-adatok változnak, a mérési pozíciók annak megfelelően, automatikusan frissülnek.

A felhasználók a piacon elsőként a GOM Software 2019-ben használhatják az egyedi Virtuális befogás funkciót. Ennek lényege, hogy komplex és sokszor költséges készülékek nélkül, szoftveresen szimulálható a darab leszorított állapota a szabad állapotú adatok alapján. A FEM-alapú számításokkal kapott mérési adatok teljesen megfeleltethetők a fizikai befogással nyert eredményeknek.

Tovább fejlődött az ATOS Professional, az ingyenes GOM Inspect és a GOM Inspect Professional szoftverekben elérhető, felületi eltérés-analízis funkció is. A lemez- és műanyag alkatrészek például már mesterdarabhoz is viszonyíthatók, így az esetleges eltérések még könnyebben azonosíthatók.

Az ingyenes GOM Inspect szoftver felhasználói most ráadásul 30 napig ingyen, kötelezettségek nélkül próbálhatják ki a GOM Inspect Professional verziót. Az aktiválás egyszerű, a Professional verzióban készített projektek pedig próbaidőszak után is használhatók. A lehetőséget a GOM a későbbiekben az anyag és mozgás vizsgálatokhoz kifejlesztett GOM Correlate szoftverre is kiterjeszti.

Tanulás egyénre szabva – elindult a GOM Training Center

Hardver és szoftver megoldásai mellett a GOM átfogó szakmai tréningekkel segíti a felhasználókat az alapoktól a haladó szintig. Az új GOM Training Center online felületén a regisztrációt követően a felhasználók e-learning anyagok, speciális online kurzusok közül válogathatnak. Ugyanitt találják az aktuális szoftververziók oktatóvideóit és minta-adatkészleteit is. Az oktatóplatform hatékony kiegészítése a már létező, teljes körű offline, „tantermi” képzéseknek. Az innovatív módszerekkel áttekinthetővé válik a tananyag és könnyebbé, kényelmesebbé a gyakorlás.

A GOM Training Centerben a kezdő felhasználók, érdeklődők is megismerkedhetnek a GOM termékekkel és megtalálhatják saját folyamataiknak megfelelő mérőrendszer- illetve kiértékelő szoftver konfigurációkat.

GOM méréstechnika az Automotive Hungary-n: „A” pavilon, 308E stand

Győződjön meg személyesen a GOM rendszerek teljesítményéről és találja meg az optimális 3D optikai méréstechnikai megoldást gyártási folyamataihoz!

Bemutatókkal, személyes szakmai tanácsadással várjuk standunkon!

www.gom.com

www.training.gom.com

www.r-design.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek