Áttörés a vezérléstechnikában: egyedülálló, nagy teljesítményű PLC-t mutatott be az Unitronics

Az Unitronics az ipari vezérléstechnika új koncepciójával – a virtuális HMI-vel ellátott PLC-vel – újradefiniálta a PLC-k világát

2019. augusztus 05., hétfő, 06:00

Címkék: Ethernet HMI kommunikáció Kvalix modbus PLC vezérlés vezérléstechnika

A bevált, díjnyertes UniStream hardveren és UniLogic szoftveren alapuló UniStream® PLC nagymértékben fokozza a fejlesztők lehetőségeit a gép vagy a folyamat által megkövetelt alkalmazás megvalósításához. Az alkalmazási követelmények széles skálájának megfelelő többfunkciós vezérlő hatékony kommunikációs támogatást nyújt a felhasználóknak, beleértve az ipar 4.0 kompatibilitást, és a virtuális HMI-vel egyedülálló koncepciót valósít meg.

Virtuális HMI – az automatizálás új megközelítése

Az UniStream PLC két technológiát egyesít egy termékben:

  • Virtuális HMI: A PLC első ízben válik képessé a vezérlőprogram, valamint a HMI felhasználói alkalmazás PLC-n belüli tárolására és futtatására. Ez egyedülálló előnyt jelent: a gép megtekinthető és működtethető, a folyamat pedig elérhető bármilyen mobiltelefonon, számítógépen vagy távoli eszközön.
  • Vezérlő hardver: A hatékony vezérlő beépített I/O-kal rendelkezik, melyek száma több mint 2 000 I/O-ra bővíthető, beleértve a digitális, analóg, nagy sebességű és hőmérséklet ki-, illetve bemeneteket, valamint a Modbus, Ethernet/IP, MQTT, SQL, SNMP és egyéb protokollokat támogató kommunikációs modulokat.

Az UniStream PLC mellett az Unitronics kompatibilis kijelzők új termékcsaládját is bemutatta, így teljes körű csomag állt össze PLC- és HMI-követelmények széles skálájához.

Díjnyertes programozó szoftver

Az UniStream PLC-t a minden-az-egyben típusú UniLogic® fejlesztőszoftver támogatja, amelynek beépített trend- és kijelző moduljai, öntanuló PID-jei, adatgyűjtője, komplex adateszközei és receptúrái 50 százalékkal csökkentik a programozáshoz szükséges időt.

Az UniLogic az OEM-eknek és a rendszerintegrátoroknak gyorsabb és könnyebb programozási megoldást kínál, mivel minden feladat ugyanabban a szoftverkörnyezetben programozható. A felhasználók PLC alkalmazást építhetnek, megtervezhetik a HMI képernyőket, több nyelven készíthetnek weblapokat, és mindezekből könyvtárat építhetnek a későbbi projektekben történő újrafelhasználáshoz.

Mindenből a legjobbat: robusztus PLC hardver virtuális HMI-vel

A nagy teljesítményű hardver és a rendkívül hatékony, időtakarékos programozó szoftver segítségével az új vezérlő többféleképpen támogatja a felhasználókat, egyszerűsíti és felgyorsítja a projekteket, miközben kiváló konfigurációs sokoldalúságot kínál.

„A kiemelkedő innovációról ismert Unitronics az UniStream PLC-vel sem adta lejjebb a szintet – jelentette ki Boaz Karmy, az Unitronics értékesítési és marketingigazgatója. – A gazdag felszereltségű, mégis kompakt, egyetlen programkörnyezetet használó UniStream PLC egyedülálló virtuális HMI-funkciókkal és sokoldalú hardverkonfigurációval új mércét állított fel a vezérléstechnikában.”

Magyarországi forgalmazó:

Kvalix Automatika Kft.

1044 Budapest, Íves út 10.

info@kvalix.hu

www.kvalix.hu

www.unitronics.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek