Vevőspecifikus tengely: TMF

A lineáristengelyek évek óta szerepelnek a GÜDEL termékkínálatában

2013. december 12., csütörtök, 17:47

Címkék: Güdel lineáris tengelyek lineártechnológia Trackmotion

A GÜDEL Trackmotion lineáristengelyek már bizonyítottak olyan alkalmazási területeken, mint a logisztika, a légi vagy az autóipar.

 
A GÜDEL modulok ellenállóak a porral szemben, a nagyméretű görgőknek és vezetékeknek köszönhetően pedig rendkívül merevek. A hegesztett acélszerkezet gondoskodik a terhelés optimális elosztásáról a tengelyen, ami rendkívül csendes futást biztosít. Moduláris felépítésük révén hosszban egyszerűen bővíthetőek. A standard mozgástartomány akár 100 m is lehet.
 
A terhelés eloszlása optimális, a futás csendes
 
Az új Trackmotion modulhoz a GÜDEL kifejlesztett egy egyszerűen használható kalibrálóeszközt (Sizing Tool), amely automatikusan kiválasztja az alkalmazásnak megfelelő Trackmotion modult, amihez csak a gyártó nevét és a robot típusát kell megadni. A fogasléccel és fogazott hajtótengellyel működő moduláris lineáristengelyek sokféleképpen alkalmazhatóak: például hegesztőgépekhez, plazmaíves vágáshoz, mechanikus feldolgozáshoz, öntéshez, csomagoláshoz stb. A Trackmotion hosszának optimális bekalibrálásával ideális lineárismodul alakítható ki minden robottípushoz. A csúszkák, a hajtómű és kábelvezető láncok megválasztása kifejezetten a robotnak és az alkalmazásnak megfelelően történik. A modult kompletten, motorral és kábelekkel együtt is szállítják.
 
www.gudel.com
info@ch.gudel.com
A cikk megjelent a Techmonitor magazin 2013. novemberi számában
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek