Van, aki forrón szereti

Infravörös hőmérséklet érzékelés Balluff IO-Link segítségével

2017. szeptember 06., szerda, 15:10

Címkék: balluff hőérzékelő hőmérséklet hőmérsékletmérés IO-Link szenzor szenzortechnika

A szenzorspecialista Balluff újonnan kifejlesztett BTS infravörös hőmérséklet-érzékelője IO-Link interfésszel és két kapcsoló kimenettel rendelkezik. Az érintésmentes szenzor 250 és 1 250 °C közötti hőmérséklet tartományon belül méri és rögzíti a hőmérsékleti értékeket még megközelíthetetlen, vagy veszélyesnek minősített üzemi területeken és mozgó objektumok esetében is.

A robusztus M30 rozsdamentes acél házban elhelyezett, IP67 védettséggel rendelkező pirométer a világon elsőként rendelkezik az okostelefonokhoz hasonlóan többfunkciós, egyszerű szöveges információkat és automatikus álló/fekvő tájolást is biztosító kijelzővel.

A két kapcsoló kimeneten kívül a hőmérséklet-érzékelő IO-Link interfésszel is rendelkezik a paraméterek távolról történő beállításához és a vezérlővel vagy a vezérlőpanellel történő közvetlen adatcseréhez. Opcionálisan analóg 4…20 mA kimenet is rendelkezésre áll.

A felhasználási lehetőségeket számtalan beállítási lehetőség és funkciók széles választéka szélesíti. A pirométer tökéletes megoldást jelent többek között acélipari, öntödei, kovácsipari, kerámia- és üvegipari alkalmazásokhoz.

www.balluff.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek