Vágás lesz?

Változó világ – fapapucstól a high-tech vágóberendezésekig

2016. június 07., kedd, 22:21

Címkék: automatizálás Bewo Cutting Systems csővágás körfűrész Sapphire SigmaSC Tube 2016

A holland Bewo Cutting Systems B. V. standján a SigmaSC csővágó gép új fejlesztéseit, a különböző kezdőhosszal rendelkező csövek vágásával könnyedén megbirkózó komplett Sapphire gyártóvonalat, az új hosszmérő rendszert és a CPO manuális körfűrészt tekinthették meg az érdeklődők.

Az akár hat cső gyors vágási műveleteinek elvégzésére képes SigmaSC lézervágó gépet működés közben figyelhettük meg. A felhasználóbarát működés és az extrém rövid átállási idő kedvező hatással vannak a vágási folyamat sebességére is. A megváltozott csőhosszra, -átmérőre és befogópofára való átállás nem tart tovább tíz másodpercnél. Egy fűrészlapcsere mindössze három percig tart. A kiállításon a cég egy robotegységgel kiegészítve mutatta be a gépet, amellyel a felhasználó programozási ismeretek nélkül is képessé válik a munkadarabok automatikus kezelésére.

A Sapphire gyártóvonallal két, eltérő kezdőhosszal betöltött cső megszakítás nélküli megmunkálása is megoldható. A hatpontos membrán befogórendszer gyakorlatilag kiküszöböli az alapanyag deformációját, és gyors, pontos, valamint karcmentes vágást tesz lehetővé. A befogórendszer 8-tól 76 mm átmérőjű csövek, illetve 10×10 mm-től 50×50 mm mérettartományig terjedő négyzetes vagy téglalap alakú profilok kezelésére képes.

www.bewo.nl

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek