Új NI és Omega technológiájú érzékelőszoftver megoldásokat mutat be a Farnell

A Farnell által kínált új megoldásokat arra tervezték, hogy időt és pénzt takarítsanak meg az a hőmérséklet-felügyelet, a megbízhatósági tesztek és a termékéletciklus-értékelés során.

2021. október 08., péntek, 17:11

Címkék: Farnell national instruments omega szenzor szenzortechnika

Az elektronikus alkatrészek, termékek és megoldások globális forgalmazójaként ismert Farnell új konfigurációs alapú megoldásokat mutatott be, amelyek kiváló minőségű NI adatgyűjtő szoftvert és hardvert, valamint Omega érzékelőket tartalmaznak. A versenyképes árú megoldások növelik a rendszerek kompatibilitását, így időt és pénzt takarítanak meg az a hőmérséklet-felügyelet, a megbízhatósági tesztek és a termékéletciklus-értékelés során. A Farnell az egyetlen globális forgalmazó, amely ezeket a speciális megoldásokat kínálja.

A Farnell teszt- és mérőeszközökért felelős szakértői csapata az általánosan használt hardver- és szoftverkombinációkat NI és Omega termékekkel kombinálta, hogy garantálja a rendszer kompatibilitását és leegyszerűsítse a termékválasztási folyamatot. Az ajánlott tesztelési beállítások használatával a mérnökök szimulálhatják a valós környezetet, hogy biztosítsák a termék specifikációit, például a hosszabb élettartamot és a nagyobb megbízhatóságot. A Farnell személyre szabott testreszabási szolgáltatásokat és technikai támogatást is kínál saját szakértői csoportjával, hogy megfeleljen az ügyfelek egyéni igényeinek, és gyorsabb hozzáférést biztosítson a hibaelhárításhoz szükséges információkhoz.

Az NI olyan automatizált teszt- és mérőrendszerek piacvezető gyártója, amelyek a világ legkeményebb kihívásainak megoldásában segítik a mérnököket. A vállalat szoftverrel összekapcsolt rendszerei korlátlan lehetőségeket kínálnak, könnyen integrálhatják a meglévő eszközöket és munkafolyamatokat, és több alkalmazás adatait kihasználva javíthatják az eredményeket. A Farnell összes érzékelőszoftver megoldása az NI minőségi adatgyűjtő hardverét és a FlexLogger adatnapló szoftvert tartalmazza, amelyek ideálisak a megbízhatósági tesztekhez és a termék-életciklus-értékelési alkalmazásokhoz.

A legfontosabb jellemzők és előnyök:

  • Felcserélhetőség: A moduláris, egyhornyú ház lehetővé teszi a mérőrendszer egyszerű cseréjét, így a modulok különböző alkalmazásokra válthatók egyszerűen. A ház és a szoftver újra felhasználható az NI 80+ más, CompactDAQ -kompatibilis C sorozatú moduljaival.
  • Felhasználóbarát: A FlexLogger adatnapló szoftver az egyéni felhasználói felületet grafikonokkal, diagramokkal és riasztásjelzőkkel képes konfigurálni. A rendszer számos változót képes egyszerre tesztelni, felgyorsítva a döntéshozatali folyamatot, összehasonlítva az egyenértékű szoftverrendszerekkel, ahol csak egy változót mérnek egy adott időpontban. A felhasználók a riasztások és a naplózás aktiválási feltételeit is beállíthatják, valamint hozzáadhatnak kezelői bemeneti paneleket a teszt meta adatok rögzítéséhez.
  • Kompatibilitás: A teszteredmények Excel formátumban (.csv) vagy nyílt bináris.tdms fájlokban szabványban tárolhatók, bármilyen üzemi szoftverrel történő használatra.

„A Farnell teszt- és mérőeszköz kínálata az ügyfélközpontú támogatásra összpontosít minden szakaszban, legyen szó akár a vezető beszállítóktól származó legjobb termékek szállításáról, vagy – mint ebben az esetben – értéknövelő szolgáltatásokat nyújtva – mondta James McGregor, a Farnell teszt-, szerszám- és gyártási kellékek portfólió globális vezetője. – Nagyon örülök annak, hogy az NI-vel kötött partnerségünk révén alkalmazások széles skáláját szolgálhatjuk ki.”

A Farnell piacvezető teszt-, szerszám- és gyártási kellék választékot kínál az elektronikai tervezés és tesztelés támogatásához, minimális rendelési érték nélkül és oktatási kedvezményprogrammal. Az ügyfelek ingyenesen férhetnek hozzá az online forrásokhoz, adatlapokhoz, alkalmazásjegyzetekhez, videókhoz és webináriumokhoz, kiváló 24/5 ügyfélszolgálattal és technikai támogatással, helyi nyelven.

Az NI és Omega technológiát tartalmazó érzékelőszoftver megoldások már elérhetők a Farnell kínálatában.

www.farnell.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
ÉLELMISZER-BIZTONSÁG
Média Partnerek