Új kiömlés elleni raklapok és padlózatok

Kimagasló terhelési kapacitás

2016. május 19., csütörtök, 15:15

Címkék: Brady raklap tisztítástechnológia tisztítóeszköz

A Brady új tartós műanyag kiömlés elleni raklapokat és padlózatokat kínál hordók és IBC-tartályok tárolásához. A csak néhány és a nagyon sok hordót vagy IBC-tartályt tároló cégek is kifejezetten praktikusnak találják majd az új kiömlés elleni megoldásokat, amelyekkel kezelhető a hordók és az IBC-tartályok szivárgása, és meggátolható a tartalom környezetbe jutása és az anyagok egymással való érintkezése.

Nagyobb biztonság

A kiömlés elleni raklapok és padlózatok megakadályozzák, hogy a hordókból vagy IBC-tartályokból szivárgó anyag a padlóra kerüljön. Segítségükkel a hordókban vagy IBC-tartályokban különböző folyadékokat tároló cégeknél szivárgás esetén elkerülhető a folyadékok nem kívánt és potenciálisan veszélyes érintkezése. A kiömlés elleni raklapokkal és padlózatokkal csökkenthető a dolgozók elcsúszás és elesés miatti hiányzása, ami a munkahelyi balesetek egyik fő oka.

Megoldások széles köre

A különböző igények kielégítésére a kiömlés elleni raklapok és padlózatok széles választéka áll rendelkezésre. A Brady kínálatában megtalálhatók EURO raklappal terhelhető kiömlés elleni raklapok, IBC-tartályokkal kompatibilis kiömlés elleni raklapok, kiömlés elleni padlózattá összeállítható raklapok és extrém módon terhelhető kiömlés elleni raklapok is.

Könnyű kezelés

A Brady új kiömlés elleni raklapjai és padlózatai kifejezetten praktikusak. Targoncával bármelyik oldalról felemelhetők, könnyen kezelhetők és akár két nehéz hordót is képesek megtartani. Terhelési kapacitásuk hordók esetében 650 kg és 2700 kg közötti lehet, IBC-tartályoknál pedig akár 3000 kg is, és gyakori professzionális használatra lettek tervezve.

További információért lépjen kapcsolatba a Brady-vel a következő e-mail címen: emea_request@bradycorp.com.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek