Tízcsatornás Furnace Tracker üvegek edzéséhez

2014. március 31., hétfő, 19:15

Címkék: Datapaq méréstechnika temperáló kemence üveggyártás

Az ügyfelek igenyinek kielégítésére a Datapaq egy tízcsatornás, a kiváló minőséghez elengedhetetlen, egyenletes hőmérsékleti profilt garantáló Furnace Trackert fejlesztett ki a temperáló kemencékhez.

 
A Datapaq egy kifejezetten a kisméretű kemencék számára kifejlesztett, tíz mérési csatornával rendelkező modellel bővítette a Furnace Tracker műszercsaládot. Az adatgyűjtő csatornánként akár 18.000, 0,05 másodperctől 10 percig terjedő intervallumokban mért adat tárolására képes. A kerámia bevonatú, lézerrel hegesztett, 29 mm magas, nagy termikus igénybevétel elviselésére képes műszert hosszú élettartamra tervezték.
 
 
A temperáló kemencékben alkalmazott 10+4 csatornás Furnace Tracker rendszer minden üvegtípus pontos hőmérséklet vizsgálatára kiválóan alkalmas, beleértve a kemény és lágy bevonatos alacsony károsanyag-kibocsátású (Low-E) üvegeket is, a felhasználó így optimalizálhatja a ciklusidőt és csökkentheti az energiaköltségeket. A műszer szoftvere átfogó elemző és archiváló funkciókkal rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára a kemence belsejében zajló folyamatok könnyű és gyors áttekintését.
www.datapaq.com
 
Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek