Színes címkék a részletes termékinformációkhoz

2017. február 16., csütörtök, 00:06

Címkék: azonosítás azonosítási technológia azonosító címke Brady címke jelöléstechnika

A Brady új, teljes mértékben testreszabható és tartós, digitálisan nyomtatható, színes termékcímkéket kínál a termékekkel, biztonsággal és megfelelőséggel kapcsolatos fontos és részletes információk megjelenítésére.

Színes és összetett nyomtatás

A Brady új termékcímkéi nagy felbontásban, kiváló fotó- és többszínű minőségben digitálisan nyomtathatók a fontos termékinformációk optimális megjelenítésére az ügyfeleknek. RAL, Pantone és más színkódok is megadhatók. A nyomtatások közötti 0,1 mm-es tűrés jobbá teszi a kisméretű és összetett színes szövegek, céglogók, vonalkódok és piktogramok minőségét a Brady termékcímkékhez való tartós anyagain.

Tartós termékcímkék

A Brady poliészter és más tartós termékcímke anyagok széles választékát kínálja, melyekre matt vagy fényes védőréteg helyezhető. A címkék ellenállóak a vegyszereknek, oldószereknek és kopásnak, így hosszú időn át olvashatók maradnak.

Teljes mértékben testreszabható

A Brady színes előnyomtatott termékcímkéi teljes mértékben testreszabhatók. Nagy- és kisméretű címkék is egyszerűen létrehozhatók sorosítással, céglogókkal, tételszámokkal, vonalkódokkal és más fontos adatokkal, akár különösen kis betűmérettel is. A címkeanyagok és ragasztók speciális kombinációja is kiválasztható, ami zordabb, nagyobb kihívást jelentő környezetekben is növeli a címke tartósságát és olvashatóságát. A cégeknek a Brady minőségi címkenyomtatóival lehetőségük van helyben további adatokat elhelyezni a címkéken. További részleteket és ingyenes mintát a következő e-mail címen kérhet: emea_request@bradycorp.com.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek