Optimális ergonómia és megnövelt stabilitás

A megújult ECOLINE-dizájnnal készült ecoTurn 450 új mércét állított fel az univerzális esztergálás belépő szintű szegmensében

2016. június 07., kedd, 06:00

Címkék: DMG MORI ecoline ecoTurn 450 eszterga esztergálás forgácsolás

A DMG MORI új generációs szerszámgépei az innovációs erő és a tervezési megújulás sikeres kombinációját alkotják. Különösen igaz ez az ECOLINE-sorozat legújabb fejlesztéseire. Az ecoTurn 450 univerzális CNC esztergával a gyártó a belépő szintű gépkategóriában a minőségi modellek iránt megnövekedett keresletre reagált.

Az új modell már számos olyan funkciót tartalmaz, amit a felhasználók egészen idáig csak a felsőbb gépkategóriákban találhattak meg. A gép kifejlesztése mögött a tartósságra és értékállóságra törekvés stratégiája húzódott meg, ami a külcsín tekintetében leginkább az eloxált alumínium- és porszórt fémfelületekben nyilvánul meg. Karbantartás esetén a biztonsági üvegablak kiemelhető.

A mindössze 5,8 m2 alapterület, a kiváló elérhetőség és a folyamat optimális áttekinthetősége együttesen garantálják az ergonomikus munkavégzést. A Siemens Operate 4.5 vezérlést használó – 3D vezérléstechnikával működő – 15"-os SLIMline panel még a bonyolult munkadarabok esetében is megkönnyíti a megmunkálást. Az esztergához opcionálisan Mitsubishi MAPPS IV vezérlés is rendelhető.

ecoTurn 450 univerzális CNC eszterga

A szíjhajtással rendelkező, 370 Nm-es főorsó maximum 4 000 ford/perces fordulatszámra képes, rúdáteresztése pedig 80 mm. A gyorsjárati sebesség a X és Z tengelyeken 30 m/perc. A 45 fokos dőlésszöggel rendelkező öntöttvas ágy optimális forgácskihordást tesz lehetővé.

A rendkívül dinamikus VDI szervorevolver összesen 12 hajtott és 6 álló szerszámtartót tartalmazhat, nagyfokú megmunkálási rugalmasságot téve lehetővé. A masszív kialakítású eszterga még folyamatos, 24/7 órás működés alatt is abszolút megbízhatóságot visz a gyártásba. A gyártó az esztergák minőségét intenzív működési tesztekkel és egy minden gépre kiterjedő 100 órás minőségellenőrzéssel vizsgálja. A széles körű minőségi sztenderdekre támaszkodva az ECOLINE-sorozat minden modellje alapból 18 hónapos garanciával kapható.

www.dmgmori.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek