LEO 5 elektronikus nyomásmérő csúcsértékek elemzéséhez és a mérési adatok rögzítéséhez

2014. december 06., szombat, 19:24

Címkék: elektronikus nyomásmérő Keller Druck LEO 5

A Keller büszkén mutatta be a nagy felbontású elektronikus nyomásmérők új generációjának első képviselőjét. A LEO 5 nyomásmérőt precíz szenzortechnológia, dinamikus jelfeldolgozás, csúcsérték regisztrálás és időbélyeggel ellátott adattárolás jellemzi. A zord működési környezetben történő telepítésre tervezett LEO 5 nyomásmérőt robusztus, rozsdamentes acél házzal, biztonsági frontoldali üveggel, 16 mm-es háttér-világítású kijelzővel és kapacitív érintőgombokkal szerelték fel.

Csúcsértékek regisztrálása és elemzése

A nem észlelt csúcsértékek a pneumatikus és hidraulikus rendszerek idő előtti kopásának és meghibásodásának egyik leggyakoribb okai közé tartoznak. Az édesvízi rendszerekben ezt a jelenséget néha vízütés, vagy vízkalapács effektusnak hívják. A LEO 5 csúcs üzemmódban 5 kHz mintavételi gyakoriság és 16 bit felbontás mellett elemzi és rögzíti a csúcsértékeket, lehetővé téve az időben történő hibaelhárítást és a meghibásodások megelőzését. A nyomásmérő több mint 50 000 csúcsérték, például hőmérsékleti adat és időbélyeg tárolására képes. A LEO 5 által tárolt adatok a beépített USB-interfészen keresztül exportálhatók részletes elemzésre.

Rendkívül pontos nyomásmérő

Standard mérési módban a LEO 5 2 kHz mintavételi sebességgel és 20 bites A/D felbontással működik. A nyomásmérő hét szabványos, teljes körű nyomásmérési tartományban működik 3 és 1 000 bar között. A teljes hibasáv mindössze ±0,5%FS a 0 és 50°C közötti teljes üzemi hőmérsékleti tartományban. Amennyiben a készülék stabil hőmérsékleti körülmények között működik, a teljes hibasáv mindössze ±0,01%FS.

A moduláris kialakításnak köszönhetően könnyű bővíthetőség

A LEO 5 nyomásmérőhöz számos opcionális funkció, például elérhetetlen vagy mobil helyszíneken történő mérésre szolgáló standard rádió interfész kapható. A hagyományos 4-20 mA és 0-10 VDC közötti analóg kimenet és a folyamat ellenőrzésre és felügyeletre használható két switch kimenet is a kínálat része. A konfiguráció és az adatátvitel USB, vagy RS485 interfészen keresztül történhet. Szintén elérhető számos különleges házanyag, nyomáscsatlakozó és más, felhasználóspecifikus opció. A különleges igények vonatkozásában kérjük lépjen kapcsolatba a helyi Keller képviselettel.

A pontos méréshez elengedhetetlen a nagy felbontás, a csúcsértékek elemzése és rögzítése; a LEO 5 nyomásmérőt nélkülözhetetlen eszközzé teszik a pneumatikus, vagy hidraulikus rendszerek karbantartása során.

www.keller-druck.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek