Vegyszerek helyett biotisztítás

A MEWA új, környezetkímélő szolgáltatása gépalkatrészek tisztításához

2015. május 18., hétfő, 06:00

Címkék: biotisztítás MEWA MEWA BIO-CIRCLE tisztítástechnológia tisztítóeszköz

Aligha tudjuk elképzelni, hogy hogyan lehet megtisztítani egy olajos, zsíros gépalkatrészt anélkül, hogy ehhez különböző, nem túl egészséges és a környezetet minden bizonnyal szennyező vegyszereket használnánk. Pedig, bármilyen különösen is hangzik – létezik környezetkímélő módszer a gépalkatrészek tisztításához.

A többször felhasználható törlőkendőiről ismert MEWA ügyfelei részére MEWA BIO-CIRCLE néven nemrégiben felvett kínálatába egy olyan szolgáltatást, amely egy vegyszerek nélkül működő, „bio” technológiára építő tisztítókészülék folyamatos üzemeltetését biztosítja.

MEWA BIO-CIRCLE

Az ipari üzemekben vagy műhelyekben működő, sok forgó-mozgó gépalkatrészt tartalmazó berendezések zökkenőmentes üzemeltetésének alapvető feltétele a részegységek rendszeres tisztítása. A szennyeződések, lerakódott zsírok, olajok végső soron tönkretehetik a berendezést, de legalábbis órákra megszakíthatják a munkát, ami komoly bevételkiesést jelenthet. Korábban az alkatrészeket szerves oldószerekkel, higítókkal kellett rendszeresen tisztítani, ami a dolgozók egészségének fokozott védelmét tette szükségessé, és a környezetre is káros lehetett.

A németországi központú MEWA számára mindig is fontos volt, hogy szolgáltatásaival hozzájáruljon a fenntartható környezet ügyéhez. Ebbe a sorba tökéletesen illeszkedik a MEWA BIO-CIRCLE, amely a vállalat jól ismert, többször használatos törlőkendő-rendszerével együtt alkalmazható, azt tökéletesen kiegészíti.

MEWA BIO-CIRCLE Maxi

A két szolgáltatás használatával az üzemek gondoskodhatnak a berendezések biztonságos, környezet- és egészségkímélő tisztításáról és karbantartásáról. A MEWA újrahasználható törlőkendő-rendszere biztosítja az alkatrészek és szerszámok munkafolyamatok közbeni tisztán tartását, a makacs szennyeződések, mint például az olaj, a zsír, a festék vagy a só hatékony eltávolítására pedig a MEWA BIO-CIRCLE a legalkalmasabb.

A MEWA BIO-CIRCLE teljes körű szolgáltatás, amely biztosítja a berendezés üzembe helyezését, karbantartását, a speciális tisztítófolyadék rendszeres utántöltését és a szűrők és egyéb kopó alkatrészek díjmentes cseréjét, valamint a műszaki hibák 48 órán belüli elhárítását is.

MEWA BIO-CIRCLE Mini

A MEWA BIO-CIRCLE hagyományos tisztítószerekkel szembeni legnagyobb előnye a praktikus és környezetkímélő tulajdonságain túl az, hogy a készülékben használt speciális tisztítófolyadék semmiféle oldószert nem tartalmaz, a tisztítást a benne található mikroorganizmusok végzik, amelyek biológiai úton bontják le a zsírokat és olajokat, így nem keletkezik veszélyes hulladék.

A minden igényt kiszolgáló, rendkívül könnyen kezelhető tisztítóeszköz két méretben is beszerezhető: a MEWA BIO-CIRCLE Mini beépített, irányítható görgői segítségével könnyen mozgatható, kisebb alkatrészek és szerszámok tisztítására alkalmas, 90 kilogramm súlyig terhelhető. A MEWA BIO-CIRCLE Maxi rendkívül strapabíró, 220 kilogramm teherbírású, nagyobb alkatrészek tisztítására is használható alkatrészmosó asztal.

www.mewa.hu/alkatresztisztito/alkatresztisztito-rendszer

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek