Nyomtatócsalád kis- és középvállalkozások számára

2012. június 01., péntek, 16:42

Címkék: Zebra Technologies ZT200

Az automatikus azonosítástechnológiában élenjáró Zebra Technologies ma jelentette be a ZT200 nyomtató széria elindítását, amely az ipar és a kereskedelem számos területén eddig alkalmazott nyomtatási megoldásokat válthatja fel. Az új sorozat tagjai a meglévő rendszerekhez szervesen integrálhatóak és a készülék teljes körű és egyszerű kezelését biztosítják.

“A Zebra ZT200 sorozat elsősorban vevőinknek azt az igényét elégíti ki, amely a termelékenység növekedését várja el, és egyben lendületet ad működési hatékonyságuk fokozásához. A fejlesztés során a tervezéstől egészen a kínált megoldásokig a vevők által kritikusnak tartott pontokat tartottuk szem előtt. Olyan felhasználói felületet alakítottunk ki, amely révén vevőink később igény szerint tudják a nyomtatást változtatni és aktualizálni“ - mondta Richard Hughes-Rowlands, a Zebra Technologies közép-kelet-európai termékvezetője. “Örömmel mutatjuk be ezt a nyomtatósorozatot, mivel gyors és egyszerű a használata, azonnali integrációt és visszamenőleges kompatibilitást biztosít a korábbi nyomtatókkal és a meglévő rendszerekkel.”

A ZT200 asztali nyomtató a gazdaság különböző ágaiban kínál hatékonyságnövekedést, így többek között az alábbi területeken érdemes használni:

Gyártás - munkafolyamat követést és leltár menedzsmentet biztosít

Szállítás és logisztika - megrendelés felvételt, csomagolást, szállítást, kézhezvételt, valamint megfelelőségi címkézést tesz lehetővé

Kiskereskedelem - raktár logisztikát és a kereskedelmet kiszolgáló alkalmazásokat kínál

Egészségügy - minta- és gyógyszercímkézést valósít meg

“Izgalmas időket élünk, hiszen egyre többen fordulnak a vonalkódnyomtatáson túl a különböző automatikus azonosítási rendszerek felé” - mondta Halász Árpád, a Zebra Technologies regionális értékesítési vezetője. “A ZT200 elsősorban a kis - és közepes vállalkozások ilyen irányú igényeit elégíti ki és elősegíti hatékonyabb működésüket. A Zebra stratégiai szövetségesei és a disztribútori hálózat révén ez az új termék már a világon mindenhol - így Magyarországon is - beszerezhető.”

A ZT200 sorozat nyomtatói tartós igénybevétel és rendkívüli körülmények között is jól alkalmazhatóak. A Zebra a termék tervezésénél kiemelt gondot fordított arra, hogy a teljes termékköltség a lehető legalacsonyabb, kihasználása pedig a lehető legmagasabb legyen. A két célt egyszerre szolgálja, hogy a nyomtatók rendszerbe történő bekapcsolása egyéb eszköz bevonása nélkül lehetséges, a termék használatának gyors elsajátítását pedig az ügyfelek igényeire szabott felhasználói felület segíti. A ZT200 nyomtató elődeinél kisebb helyigényű, címkecsere a duplán behajtható ajtónak köszönhetően akár kis helyen is megoldható, ezek révén pedig a szűkös helyet kínáló irodai, üzemi vagy raktári körülmények között is jól használható. Az ügyfelektől érkezett teszteredmények is különösen ezt a két tulajdonságot, a kis méretet és a kellékanyag cseréhez szükséges helyigény minimalizálását emelik ki. 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek