GHS/CLP címkék gyors tervezése

2017. november 21., kedd, 09:59

Címkék: azonosítás azonosító címke Brady Brady Workstation címke címkenyomtató jelölés jelöléstechnika

Az Európai Unióban működő vállalatok a GHS/CLP előírásnak megfelelően kötelesek azonosítani és felcímkézni minden vegyi anyagot a munkahelyeken. A Brady Corporation, az azonosítási megoldások nemzetközi szolgáltatója immár külön alkalmazást kínál a GHS/CLP címkék egyszerű megtervezéséhez és kinyomtatásához, előre meghatározott vegyi anyagok leírásával, szimbólumokkal és jelzőszavakkal.

GHS/CLP címkék gyors tervezése

A Brady Workstation GHS/CLP címke alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók név vagy CAS-szám alapján válasszák ki a vegyi anyagot. Ezután az alkalmazás automatikusan kitölti a kötelező mezőket, és létrehozza a megfelelő GHS/CLP címkét. A kötelező elemek közé tartozik a termék neve, a jelzőszó, a CLP-piktogramok, a veszélyre vonatkozó mondatok és az óvintézkedésre vonatkozó mondatok. A «nyomtatás» lehetőség kiválasztásával az alkalmazás a címkét elküldi a Brady címkenyomtatónak, amely elkészíti az előírásoknak megfelelő, azonnal felhelyezhető öntapadó CLP-címkét.

Bármilyen címke és jelzés megtervezhető

A Brady Workstation és a benne elérhető több mint 20 professzionális címketervező alkalmazás és eszköz segítségével bármilyen, termékek, kábelek és létesítmények azonosítására szolgáló címke és jelzés könnyen megtervezhető. Csak válassza ki a szükséges alkalmazásokat és eszközöket, aktiválja a 30 napos ingyenes próbaidőszakot, majd vásárolja meg azokat, ha elégedett.

Egyszerű kapcsolódás a nyomtatóhoz

A Brady Workstation zökkenőmentesen képes együttműködni a Brady professzionális címkenyomtatóival. Csak csatlakoztasson egy Brady nyomtatót egy az internetre kapcsolt számítógéphez a Brady Workstation címkesablonok és funkciók eléréséhez és a nyomtatáshoz. A Brady kiváló minőségű címkenyomtatói kétirányú kommunikációt is biztosítanak a Brady Workstationnel, és tájékoztatják a felhasználókat, ha a bizonyos címketervek nyomtatásához címkeanyagot kell cserélni.

www.brady.hu

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek