Az új fényvisszaverő jelzések növelik a biztonságot a sötét helyeken

2020. január 22., szerda, 14:29

Címkék: biztonság biztonsági jelzés biztonságtechnika Brady

A Brady Corporation új, kimagaslóan jó ISO 7010 fényvisszaverő biztonsági jelzései jelentősen megnövelik a biztonságot a sötét helyeken. A jelzések kétszer annyit vernek vissza a zseblámpa vagy járművek fényszóróinak fényéből, és bel- és kültérben egyaránt használhatók.

Nagyfokú láthatóság

A Brady fényvisszaverő jelzései nagyfokú láthatóságot biztosítanak, mivel a fényvisszaverő prizmás bevonatuk vakítás nélkül veri vissza a fényt. A fényvisszaverés összességében kétszer jobb, mint a standard üveggömbös fényvisszaverő bevonatoké. Ezzel a munkavállalók sötét és zord időjárási körülmények között jobban láthatják a jelzéseket, amikor a zseblámpa vagy a jármű fényszórói megvilágítják azokat.

Nagyszerűen alkalmasak kültéri használatra A kültéri használatra való fényvisszaverő jelzések alumínium táblákra készülnek. A táblák széle duplán hajlított, így nincsenek éles éleik. Elérhetők kör, háromszög és négyszög alakban, ami az ISO 7010 biztonsági jelzések összes lehetséges alakját lefedi. Minden táblához különböző hosszúságú, kerek vagy szögletes keresztmetszetű oszlopok kaphatók, kerettel vagy alaplemezzel az optimális kültéri felszereléshez. Minden kültéri jelzés hosszú élettartamú, köszönhetően az azt védő Brady B-7639 UV-blokkoló laminálásnak.

Testreszabás

Minden fényvisszaverő ISO 7010 biztonsági jelzés testreszabható a Brady gyáraiban. Bármilyen nyelvű felirattal vagy anélkül is szállíthatók. Egyedi, akár 0,9 x 4 méteres méretek is elérhetők.

Nézze meg a termékadatokat és ismerje meg az összes ISO 7010 jelzést a Brady webhelyén, vagy küldjön üzenetet az emea_request@bradycorp.com e-mail címre.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek