Költséghatékony, szekrénybe szerelhető energiaellátás

Az elosztó egységek új családja változatos konfigurációkban biztosítja a RS Pro értékeit működés közben csatlakoztatható teljesítménymérő/távfelügyeleti lehetőségekkel

2018. június 13., szerda, 11:58

Címkék: elosztóközpont energia energiaellátás energiagazdálkodás PDU PDU RS Components

Az RS Components (RS) egyszerűen bővíthető elosztó egységekkel (PDU) bővítette ki kiváló minőségű RS Pro családját, amely költséghatékonyan és minimális megszakítással nyújt rugalmasságot a retrofit teljesítménymérő és a hálózati teljesítményfelügyelő eszközök számára.

A PDU-k új termékcsaládja változatos konfigurációkban áll rendelkezésre, elegáns megoldást biztosítva a szekrények különböző típusaihoz. A választék kiterjed az akár 24 európai típusú 2 érintkezős (Shuko vagy NF 2P+T), a brit típusú 3 érintkezős és az IEC csatlakozóaljzatokra, valamint a CEE 7/7 vagy a brit szabványú (BS) hálózati dugaszra, a 16 A és a 32 A BS4343 dugaszra, illetve az IEC-bemenetre.

Valamennyi konfiguráció alap PDU-ként áll rendelkezésre, amelyek ampermérő modullal biztosítják a mérővel ellátott PDU-k bővítését, illetve teljesen felügyelt PDU-ként, amely a távoli teljesítményfelügyeletet biztosító Ethernet portokkal rendelkező SNMP kezelőmodullal van ellátva.

Az egyszerű bővíthetőség jó befektetéssé teszi az új RS Pro PDU-t. A távoli teljesítményfelügyelet nélküli alap PDU gyorsan, egyszerűen és alacsony költséggel telepíthető, és később könnyen és gazdaságosan, tetszés szerinti időben bővíthető a kívánt, egyenként rendelhető teljesítményfelügyeleti modul hozzáadásával. A modulok működés közben csatlakoztathatók, ezért az operátorok a berendezés offline állapotba való állítása nélkül kezdhetik el az energiafelhasználás felügyeletét. Az ideiglenes hibakereséshez vagy az adatgyűjtéshez több PDU között megosztott egyetlen modulba való befektetéssel szintén további megtakarítások érhetők el.

A mérőmodul alap PDU-hoz való hozzáadásával hozzáférés biztosítható az energiafelhasználási adatokhoz a modul beépített LCD panelén keresztül. A kifinomultabb, firmware-bővíthetőségű SNMP kezelőmodul lehetővé teszi a felhasználók számára a bemeneti áram, feszültség, teljesítmény, energiafogyasztás és teljesítménytényező internetes interfészen keresztüli felügyeletét, továbbá az SNMP csapdák beállítását, és az esetleges hibákról szóló automatikus e-mail-értesítések fogadását. A láncba kapcsolás révén akár öt PDU felügyelete is lehetővé válik.

hu.rs-online.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek