Tábla- és noteszgép egyben

2012. július 17., kedd, 13:37

Címkék: Fujistu noteszgép STYLISTIC Q702. táblagép

A Fujitsu bemutatta mobil üzleti felhasználóknak szánt, kompromisszumoktól mentes eszközét, a STYLISTIC Q702 hibrid táblagépet. A billentyűzet nélküli tabletek által kínált kényelmes tartalomfogyasztást az akkumulátort is tartalmazó, teljes méretű noteszgép-billentyűzet praktikus képességeivel ötvöző Fujitsu STYLISTIC Q702 tábla- és noteszgépként is használható.

Az új hibrid táblagép gazdájának több nem kell külön táblagéppel és noteszgéppel zsonglőrködnie munka közben. A különálló táblagépek sokoldalúságát nyújtó STYLISTIC Q702 az opcionális billentyűzet csatlakozatásával egyszerűen noteszgéppé alakítható.

„Az új STYLISTIC Q702 hibrid táblagéppel mindkét kategória legjobb jellemzőit nyújtjuk felhasználóinknak: a tartalomfogyasztásra ideális táblagépek hordozhatóságát és egyszerű használatát, és egy csatakoztatható teljes méretű billentyűzetet, amellyel az eszköz tartalomkészítésre alkalmasabb, könnyű noteszgéppé alakítható, pl. táblázatkezelő alkalmazásban végzett munkához vagy üzleti ajánlat szerkesztéséhez” – mondta Dieter Heiss, a Fujitsu Technology Solutions munkahely-rendszerekért felelős alelnöke.

A STYLISTIC Q702 a mobilitás és a produktivitás tökéletes egyensúlyát testesíti meg. Egész napos munkavégzést tesz lehetővé tetszőleges helyszínről, külső áramforráshoz történő csatlakozás nélkül – a billentyűzetbe épített második akkumulátornak köszönhetően. Kijelzője még közvetlen napsütésben is jól használható; opcióként beágyazott módon támogatja a 3G/UMTS vagy 4G/LTE mobil adatátvitelt. A napi használattal járó ütődésektől és karcolódástól könnyű, mégis tartós mangéziumborítás védi. Billentyűzet nélkül a hibrid táblagép súlya mindössze 850 g.

A rendszer fejlett biztonsági képességekkel rendelkezik: biometrikus ujjlenyomat-érzékelő, Computrace® támogatás, merevlemez- és BIOS-jelszó, beágyazott TPM modul , Intel® Anti-Theft Technology, és harmadik generációs Intel® Core™ i3 vagy i5 processzor, opcionális Intel® vPro™ technológiával.

 

 

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek