Sokszorosára növelt a dolgozói produktivitás

2019. október 27., vasárnap, 08:23

Címkék: adat adatkezelés Citrix Fujitsu IT IT infrastruktúra IT menedzsment

A Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite és a Citrix® Workspace integrációjával produktivitásfokozó digitális munkahely-megoldás jön létre a bonyolult nagyvállalati folyamatok támogatására.

A Fujitsu RunMyProcess ma bejelentette, hogy megtette a következő lépést a jövő munkakörnyezetének kialakítása felé a Citrix Workspace és a RunMyProcess DigitalSuite integrálásával. A tudásmunkások produktivitását magasabb szintre emelő integrációval a vállalatok fokozhatják dolgozóik hatékonyságát, és intelligens, gyakorlatias módon, üzletági tranzakciók formájában szervezethetik meg és automatizálhatják a feladatok végrehajtását.

A Fujitsu és a Citrix a Fujitsu Forum Europe (2019. november 6-7., München) keretében mutatják be integrált megoldásuk előnyeit, szemléltetve például, hogyan lehet segítségével zökkenőmentesen elérni és mobil munkafolyamatokba integrálni az IoT-eszközök adatait.

Azok a munkaadók, akik kiiktatják a produktivitást akadályozó tényezőket és – még bonyolult tevékenységek esetén is – tudatosan megszervezik a munkafolyamatot, produktivitásuk javulására számíthatnak. A megoldás a dolgozók számára is vonzó lehetőséget kínál. Fokozza munkahelyi elégedettségüket, mivel kiiktatja napi munkájukból a frusztráló adminisztratív lépéseket, például a több hálózatba és rendszerbe történő bejelentkezés és hitelesítés feladatát. Ez utóbbi időigényes és nagy hibakockázatú folyamat lehet, különösen távoli munkavégzés esetén.

A Fujitsu RunMyProcess és a Citrix Workspace kombinációja nagy teljesítményű, biztonságos digitális munkahelyi élményt eredményez. A felhasználók tartózkodási helyüktől függetlenül, bármilyen eszközről, egységesen hozzáférhetnek az adatforrásokhoz és a virtuálisan és szolgáltatásként nyújtott szoftver (software-as-a-services) formájában igénybe vett végfelhasználói alkalmazásokhoz.

A hatékony integráció és összehangolási motor támogatja a több lépésből álló munkafolyamatok végrehajtását

A Citrix Workspace átfogó integrálásával a Fujitsu RunMyProcess DigitalSuite hatékony integrációs és összehangolási motort biztosít a különféle nagyvállalati rendszerek (pl. ERP, CRM és szolgáltatásmenedzsment) többlépéses munkafolyamatainak támogatására. Ennek eredményeképpen a szervezet hatékonyabb folyamatok és szolgáltatásnyújtás mellett bonyolíthat le komplex üzletági tranzakciókat.

„A Fujitsu RunMyProcess kezdettől fogva az egységes digitális élményt állítja a középpontba. Összekapcsolja egymással a digitális ellátási lánc elemeit, és ösztönzi a digitális sebességű és nagyságrendű innovációt. A Fujitsu mellett a Citrix is magáénak vallja ezeket az értékeket. Így született meg közös RunMyProcess DigitalSuite megoldásunk, amely nagy lépést jelent a modern munkahelyi élmény megvalósítása felé” – nyilatkozta Hiroshi Yazawa, a Fujitsu RunMyProcess vezérigazgatója.

„Napjaink dolgozói egyszerű, intelligens és megbízható élményt várnak el, amely révén akkor, ott és úgy dolgozhatnak, ahogy ez számukra a leginkább produktív. A Citrix Workspace és a Fujitsu RunMyProcess ötvözésével a vállalatok a helyben telepített, a SaaS, sőt a régi környezetekben is gyorsan és egyszerűen megvalósíthatják ezt az élményt” – jelentette ki David LeStrat, a Citrix munkakörnyezeti élményért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

www.fujitsu.com

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Média Partnerek