Négyfoglalatos teljesítmény

2012. július 23., hétfő, 15:20

Címkék: energia Fujitsu IT PRIMERGY RX500 S7 virtualizációs projektek

A Fujitsu négyfoglalatos PRIMERGY RX500 S7 szervere nagyszabású konszolidációs és virtualizációs projektekhez készült. Költséghatékonyan skálázható rendszer, amely a kétfoglalatos szerverekre jellemző gazdaságosság és hatékonyság mellett nyújt négyfoglalatos teljesítményt – garantálva ezzel a beruházás védelmét.

Az induló kétfoglalatos szerver később bármikor négyfoglalatos megoldássá bővíthető. A PRIMERGY RX500 S7 nagy energiahatékonysága és költségtakarékos működése a kétfoglalatos PRIMERGY s7 generációéval megegyező komponenseknek, az egyszerűsített fogyasztásszabályozásnak és a 94 százalékos hatásfokú tápegységeknek köszönhető.

„Napjainkban az ügyfeleknek kiváló ár-teljesítmény arányú, rugalmas rendszerekre van szükségük infrastruktúrájukban a jövő követelményeire való felkészüléshez és a sikeres növekedéshez. A PRIMERGY RX500 S7 szerverrel a gazdaságos működés új szintjét képviselő, rendkívül energiahatékony, jól skálázható négyfoglalatos rendszert bocsátunk rendelkezésükre. A gazdaságos megoldást a jövő szükségleteihez igazodva tovább bővíthetik” – mondta Jens-Peter Seick, a Fujitsu Technology Solutions termékfejlesztési csoportjának alelnöke.

A PRIMERGY RX szervercsalád régóta sokoldalú platformként támogatja a dinamikus üzleti infrastruktúrákat. Moduláris kialakításánál fogva az új PRIMERGY RX500 S7 rendszer tökéletesen kielégíti a növekvő IT-környezetek konszolidációs és bővítési igényeit. A felhasználó kétprocesszoros konfigurációval indulhat, és később szükség esetén, egyszerűen négy processzorig skálázhatja a PRIMERGY RX500 S7 rack-szervert – 1536 GB-ra duplázva ezzel a memóriát és 11-re növelve a szabadon felhasználható PCIe Gen3 bővítőhelyek számát ugyanazon a házon belül, a szerver- és a rack-infrastruktúra megváltoztatása nélkül.

A rendszer bővítése nem nehezebb, mint a LAN-kártya telepítése. A kétfoglalatos konfiguráció két Intel® Xeon® E5 processzort, 24 DIMM csatlakozót és 768 GB memóriát tartalmaz. A négyfoglalatos bővített változat négy Intel® Xeon® processzorral, 48 csatlakozóval és 1536 GB memóriával rendelkezik. Így az ügyfelek több és nagyobb virtuális gépet futtathatnak ugyanazon a rendszeren ahelyett, hogy további kétfoglalatos szervereket kellene vásárolniuk.

Több feladat kevesebb szerverrel történő kiszolgálásával a vállalatok csökkentik az energiafogyasztás, a szerverfelügyelet és az IT-infrastruktúra költségeit. A rack-helyen, hűtésen, kábelezésen és támogató személyzeten is költséget takaríthatnak meg. Könnyebb és költséghatékonyabb néhány nagyobb méretű szervert üzemeltetni, mint több kisebbet. Ráadásul a gazdagépek konszolidálásával a vállalatok jobban hasznosíthatóak az alkalmazások szoftverlicencei. Mivel a PRIMERGY RX500 S7 ugyanolyan fogyasztásszabályozást és komponenseket használ, mint a kis energiafogyasztás terén etalonnak számító, kétfoglalatos PRIMERGY S7 generáció, valóban akár négyfoglalatos teljesítmény mellett kétfoglalatos hatékonyságot biztosít. Kis feszültségszintű memóriával és az energiafogyasztást csúcsidőn kívül alacsony szinten tartó, intelligens fogyasztásszabályozással dolgozik.

Keresés
Bejelentkezés / Regisztráció
Austria transfers

Média Partnerek